05.16.2022 18:20

Atelierele Forstyle – Caldura si Eleganta

Finisaje din materiale ecologice
Mobilier din lemn masiv, Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan

 

Usile si ferestrele unei case sunt elemente extrem de importante nu numai pentru estetica unei case, ci si pentru crearea unui ambient placut si sanatos pentru locatarii sai.

Atelierele Forstyll produce usi si ferestre personalizate, in functie de pretentiile clientilor. De aici rezulta produse de o calitate superioara, la care se folosesc finisaje din materiale ecologice, totul fiind menit sa corespunda celor mai exigente gusturi.

La Atelierele Forstyll, lemnul este protejat impotriva umiditatii si a razelor ultraviolete cu ajutorul impregnatiilor anti-carii si anti-mucegai continute in lacurile, baiturile, grundurile speciale utilizate. Acestea sunt ecologice, fiind facute (in Italia) numai pe baza de apa si sunt dispobile intr-o gama extrem de variata de culori si nuante.

Tamplaria din lemn stratificat, usile de interior, usile de exterior, ferestrele si obloanele, sunt executate din diferite esente de lemn precum: molid norvegian, pin nordic, frasin, meranti, eucalypt, stejar.

La Forstyll, ferestrele sunt realizate din trei straturi de lemn cu selectie radiala a fibrelor, lemnul este protejat impotriva umiditatii si a razelor ultraviolete cu ajutorul impregnantilor anticarii si antimucegai continute in lacurile, baiturile si grundurile ecologice.

Tamplaria din lemn stratificat impiedica aparitia condensului, a mucegaiului si a bacteriilor, care nu isi gasesc mediul propice de dezvoltare pentru ca nu exista camere (goluri) in acest tip de tamplarie, asa cum inevitabil se gasesc in tamplaria din PVC sau aluminiu. Astfel, desi este cu putin mai scumpa decat cea din PVC, tamplaria din lemn compenseaza prin calitatile si beneficiile sale, atat din punct de vedere functional, cat si al sanatatii. Un exemplu este si experimentul stiintific: o bucata de paine a fost pusa intr-o cutie de lemn etansa si o alta bucata intr-o cutie de PVC. Dupa trei zile, painea pastrata in interiorul cutiei de lemn era uscata, in timp ce bucata care statuse in PVC era mucegaita.

Sticla: Pachetul termopan de 24 mm grosime utilizeaza cu exclusivitate sistemul low-e+argon si are calitati termoizolante superioare. Sticla se poate personaliza printr-o serie de caracteristici suplimentare: reflexivitate, proprietati antiefractie, design ornamental, bombare. De asemenea, suprafetele expuse razelor solare si umiditatii sunt acoperite cu „lacrimare de aluminiu”, dotate cu orificii care au rolul de a evacua apa ce ajunge pe partile expuse.

Feroneria  utilizata este cea mai moderna existenta pe piata. Ferestrele oscilobatante, au feronerie cu 2 pozitii de aerisire, cea clasica, respectiv cea pentru aerisire permanenta.

Lacurile si baiturile sunt ecologice si sunt disponibile intr-o gama nelimitata de nuante.

Societatea noastra produce si mobilier lemn masiv de calitate superioara, executat la comanda dupa proiecte proprii sau ale clientului din diferite tipuri de cherestea precum: brad, fag, sejar, abachi, larice siberian, koto, eucalypt, mahon, meranti, frasin, iroko, merbau, nuc american sau zebrano.

Produsele finite sunt unice, datorita faptului ca sunt la comanda, sunt create conform cerintelor clientilor. Produsele si serviciile oferite de noi se adreseaza tuturor categoriilor de persoane care doresc sa aiba tamplarie din lemn stratificat sau mobilier din lemn masiv.

Calitatea lucrarilor executate, respectarea termenelor de predare, calificarea si specializarea personalului tehnic si operativ asigura satisfacerea celor mai exigente solicitari ale beneficiarilor si recomandand societatea FORSTYLL S.R.L. ca una dintre cele mai competitive de pe piata.

In afara tuturor acestor calitati tehnice, lemnul este si un material placut vizual si nu numai. “Se spune ca lemnul este un material “viu”, care transfera locuintei si locuitorilor sai energia relaxanta a padurii. Lemnul respira si asigura confortul necesar unei case.”

Forstyll

Mai multe detalii despre gama de produse FORSTYLL puteti gasi pe site-ul firmei: www.forstyll.ro

sau direct la sediul de pe strada Oasului nr. 162A, CLUJ-NAPOCA. 

Vizualizari: 8.331

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *