05.16.2022 18:51

Epinvest – Scule electrice si utilaje constructii

Epinvest SRL este o companie infiintata in anul 1994 la Cluj si este unul dintre principalii importatori si distribuitori de scule electrice, utilaje pentru constructii, sisteme si echipamente pentru incalzire centrala si apa calda menajera, cat si un centru de inchirieri si service foarte bine dotat cu aparatura performanta si cu personal calificat.

SC EPINVEST SRL este axata pe promovarea cu profesionalism doar a produselor de calitate superioara .Compania noastra ofera pietei de constructii, instalatii, transport, industrie, prelucrarea lemnului, curatenie si multe alte domenii, produse care se numara printre cele mai bine vandute din lume.

Service scule electrice si utilaje

SC Epinvest SRL detine ateliere service profesionale in cadrul carora se desfasoara activitati complexe de intretinere si reparatii pentru toate sculele electrice, echipamentele si utilajele aflate in perioada de garantie respectiv post garantiepentru toate marcile comercializate: BOSCH, MAKITA, HITACHI, KARCHER, STIHL, WACKER, ROTHENBERGER, REMS, HONDA, ETC.

La reparatii sunt utilizate doar piese de schimb originale, produsele care trebuie reparate sunt preluate prin intermediul centrelor service fie prin intermediul agentilor proprii. Depistarea defectiunilor si informarea clientilor asupra contravalorii reparatiei se realizeaza in cel mai scurt timp posibil.

Se asigura intretinere periodica planificata , conform specificatiei producatorilor in baza unui contract de service.

Epinvest-mai

FLORESTI, CLUJ

Sediu central & show-room:

str.Avram Iancu, nr.502-504, comuna Floresti, jud. Cluj
www.epinvest.ro
Vizualizari: 5.763
http://www.forstyll.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *