05.16.2022 17:59

Carpat Instal

S.C. Carpat Instal S.R.L. a fost infiintata avand ca obiect de activitate executia si proiectarea lucrarilor de instalatii, in cadrul ei existand si un serviciu de interventie operativa la instalatiile de apa, canalizare, termice si electrice.

Odata cu trecerea anilor, serviciile noastre s-au diversificat, oferindu-va servicii de mentenanta generala cladiri (lacatuserie, vopsitorie, diverse lucrari de constructii, reparatii porti/garduri, etc.).

despre noi

Servicii oferite :

  • mentenanta generala;
  • extinderi de retele de alimentare cu apa si canalizare;
  • bransamente de apa si racorduri de canal;
  • instalatii tehnico-sanitare;
  • incalziri centrale;
  • instalatii electrice de joasa tensiune;
  • instalatii aer comprimat;
  • drenaje, statii pompare, montaj statii de epurare, fose septice, separatoare grasimi;
  • diverse lucrari de constructii (zugraveli, montat gresie/faianta, executie rampa acces carucior, executie copertine, etc.)

Asiguram un departament de interventie care poate fi apelat NON-STOP, iar echipa noastra se va deplasa in cel mai scurt timp pentru a va veni in ajutor. De asemenea, va oferim interventie operativa pe baza unui contract de intretinere pentru asociatii de proprietari si societati comerciale – DISPECERAT NON-STOP .

despre noi2

Va puteti bucura de o calitate deosebita a serviciilor noastre, garantata de folosirea celor mai moderne echipamente, utilaje, scule si de personalul specializat, iar toate acestea va sunt oferite la preturi competitive.

Din experienta noastra, atat cladirile vechi, cat si cele nou construite se confrunta cu  avarii la instalatiile de apa, canalizare si termice sau diverse defecte la instalatiile electrice.

Din pacate , o mare parte din retelele interioare ale cladirilor, in special ale celor vechi, sunt inca construite din plumb, care  poate ajunge in apa potabila prin coroziunea tevilor din acest material. Recomandam ca aceste retele sa fie schimbate, in masura posibilitatilor si intr-o perioada cat mai scurta. Investitia din prezent  ne va garanta sanatatea in viitor.

Ne adresam tuturor categoriilor de beneficiari (Asociatii de proprietari, hoteluri, restaurante, cantine, spatii comerciale, cabinete medicale, etc.), recomandand colaborarea cu societatea noastra in baza unui contract de mentenanta.
AVANTAJELE COLABORARII CU CARPAT INSTAL :

– Serviciu NON –STOP

– Atat managerii cat si angajatii nostri au pregatire de specialitate , toate eforturile noastre indreptandu-se spre satisfacerea exigentei pietei si asigurarea unor garantii de durata

– Dumneavoastra beneficiati de o calitate deosebita a obiectivelor realizate , la preturi competitive si respectandu-se termenele stabilite de comun acord

– Societatea noastra dispune de cele mai moderne echipamente , utilaje si scule folosite in domeniul nostru de activitate

– Abonatii nostri beneficiaza de preturi preferentiale

Timbru-Carpat-Instal

 

www.carpat.eu 

Vizualizari: 6.956

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *