01.28.2022 23:18

Statistica OCPI Cluj

Situatia statistica a serviciilor furnizate de Oficiul de cadastru si Publicitate Imobiliara Cluj

Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Cluj a inregistrat in primele patru luni ale anului o crestere cu 13% a numarului total de cereri inregistrate si cu 48% a numarului de operatiuni solicitate din partea publicului fata de aceeasi perioada a anului trecut, precum si cresterea cu 38% la numarul de cereri si cu 81% la numarul de operatiuni solicitate din partea publicului, fata de aceeasi perioada a anului 2012.

Situatia serviciilor OCPI Cluj pentru luna aprilie 2014 in comparatie cu luna aprilie 2013

Oficiul de cadastru si Publicitate Imobiliara Cluj a inregistrat in luna aprilie 2014, la serviciile mixte de cadastru si publicitate imobiliara(dosare care sunt verificate si receptionate de Serviciul de Cadastru si se finalizeaza prin inscrierea in cartea funciara de catre Serviciul de Publicitate  Imobiliara), o crestere cu 36% la numarul operatiunilor de inscriere a constructiilor si cu 5% la numarul de prima inscriere a terenurilor, fata de aceeasi luna a anului trecut.

Serviciul de Publicitate imobiliara din cadrul Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara Cluj, fata de luna aprilie 2013, a inregistrat in luna aprilie a.c. o crestere cu 9% la numarul de extrase pentru informare, cu 6% la numarul de extrase pentru autentificare, cu 5% la inscrierea tranzactiilor imobiliare in cartea funciara si cu 6% la inscrierea ipotecilor/privilegiilor.

Serviciul de Cadastru a inregistrat in luna aprilie a.c., fata de luna aprilie 2013, o crestere cu 21% la numarul de lucrari de specialitate si o scadere cu 60% la numarul de titluri de proprietate emise.

Situatia comparativa a serviciilor furnizate de Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobliara Cluj pentru lunile aprilie/martie 2014

OCPI-1

Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Cluj a inregistrat in cazul serviciilor mixte, de cadastru si publicitate imobiliara, o crestere cu 27% la numarul de operatiuni de prima inscriere a terenurilor in cartea funciara si cu 10% la numarul de inscrieri a constructiilor in luna aprilie fata de luna martie a.c.

Serviciul de publicitate Imobiliara inregistreaza in luna aprilie 2014 fata de luna martie 2014, o scadere a numarului de extrase pentru informare cu 26% si a numarului de extrase pentru autentificare cu 4%, resperctiv o crestere cu 1% a numarului de tranzactii imobiliare si cu 7% a numarului de inscrieri a ipotecilor/privilegiilor in cartea funciara.

In ceea ce priveste operatiunile efectuate de Serviciul de Cadastru, fata de luna precedenta, numarul titlurilor de proprietate emise a crescut cu 33%, iar numarul lucrarilor de specialitate a scazut cu 5%.

Situatia serviciilor OCPI Cluj pentru primele 4 luni ale anului 2014, in comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut.

OCPI-2

In primele patru luni ale anului 2014, oficiul de Cadatru a inregistrat, fata de aceeasi perioada a nului trecut, in cazul serviciilor mixte de cadastru si publicitate imobiliara, o crestere cu 37% a numarului de cereri de inscriere a constructiilor si o scadere cu 1% a numarului operatiunilor de prima inscriere a terenurilor in cartea funciara.

In perioada ianuarie-aprilie 2014, fata de aceeasi perioada a anului trecut, s-a inregistrat o crestere cu 31% la numarul de extrase pentru informare si cu 0,5% la numarul de extrase pentru autentificare, iar scaderi s-au inregistrat la numarul operatiunilor de inscriere a tranzactiilor imobiliare cu 1% si la numarul de inscrieri a ipotecilor/privilegiilor cu 0,1%.

In cazul operatiunilor de cadastru, Oficiul a inregistrat o crestere cu 12% la numarul de lucrari de specialitate si o scadere cu 78% la numarul de titluri de proprietate emise in primele 4 luni ale anului curent fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Situatia servicii: ianuarie – aprilie 2014, conform rapoarte OCPI Cluj

OCPI-3

cadastru-bucuresti-proiect

Sursa OCPI Cluj

Vizualizari: 2.017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *