01.28.2022 22:23

Situatia statistica a serviciilor furnizate de Oficiul de Cadastru Cluj

Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Cluj inregistreaza in primele sapte luni ale anului o crestere cu 28% a numarului total de cereri inregistrate si cu 54% a numarului de operatiuni solicitate din partea publicului tinta fata de acceeasi perioada a anului trecut, precum si cresterea cu 37% la numarul de cereri si cu 79% la numarul de operatiuni solicitate din partea publicului, fata de aceeasi perioada a anului 2012.

In ceea ce priveste media numarului de cereri/zi inregistrate in registrul General de Intrare, acesta a crescut cu 20% fata de primele sapte luni ale anului 2013 si cu 40% fata de aceeasi perioada din 2012.

Situatia serviciilor OCPI Cluj pentru luna iulie 2014 in comparatie cu luna iulie 2013

Oficiul de Cadastru Cluj inregistreaza in luna iulie 2014, la serviciile mixte de cadastru si publicitate imobiliara o crestere cu 4% a numarului de prima inscriere a terenurilor si cu 78% a operatiunilor de inscriere a constructiilor, fata de aceeasi luna a anului trecut.

Serviciul de Publicitate Imobiliara din cadrul Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara Cluj, fata de luna iulie 2013, a inregistrat in luna iulie a.c. o crestere de 23% la numarul de extrase pentru informare, cu 11% la numarul de extrase pentru autentificare, cu 14% la incrierea tranzactiilor imobiliare in cartea funciara si cu 0.4% la inscrierea ipotecilor/privilegiilor.

Serviciul de Cadastru Cluj inregistreaza in luna iulie a.c., fata de iulie 2013, o scadere cu 4% la numarul de lucrari de specialitate si cu 90% la numarul de titluri de proprietate emise.

Situatia comparativa a serviciilor furnizate de OCPI Cluj pentru lunile iulie/iunie 2014

Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Cluj inregistreaza in cazul serviciilor mixte, de cadastru si publicitate imobiliara, o crestere cu 12% a numarului de operatiuni de prima inscriere a terenurilort in cartea funciara si cu 42% a numarului de inscrieri a constructiilor in luna iulie fata de iunie a.c.

Serviciul de Publicitate Imobiliara inregistreaza luna iulie 2014 fata de luna iunie 2014, cresterea numarului de extrase pentru autentificare cu 10%, a numarului de tranzactii imobiliare cu 10% si a numarului de inscrieri a ipotecilor/privilegiilor in cartea funciara cu 16% la numarul de extrase pentru informare s-a inregistrat o scadere cu 4%.

In ceea ce priveste operatiunile efectuate de Serviciul Cadastru, fata de luna precedenta, numarul lucrarilor de specialitate a crescut cu 22%, iar numarul titlurilor de proprietate emise cu 38%.

Situatia serviciilor OCPI Cluj pentru primele 7 luni ale anului 2014, in comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut

In primele spate luni ale anului 2014, OCPI Cluj a inregistrat, fata de aceeasi perioada a anului trecut, in cazul serviciilor mixte de cadastru si publicitate imobiliara, o crestere cu 44% a numarului de cereri de inscriere a constructiilor si cu 0,3% a numarului operatiunilor de prima inscriere a terenurilor in cartea funciara.

In perioada ianuarie-iulie 2014, fata de aceeasi perioada a nului trecut, s-a inregistrat o crestere cu 35% la numarul de extrase pentru informare, cu 7% la numarul de extrase pentru autentificare, cu 7% la numarul operatiunilor de inscriere a tranzactiilor imobiliare si cu 4% la numarul de inscrieri a ipotecilor/privilegiilor.

In cazul operatiunilor de cadastru, oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Cluj a inregistrat cresterea cu 9% a numarului de lucrari de specialitate si scaderea cu 88% a numarului de titluri de proprietate emise in primele sapte luni ale anului curent fata de aceeasi perioada a anului trecut.

iscrivere-ipoteca-immobile2

 

Sursa: www.ocpicluj.ro 

Vizualizari: 1.671

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *