10.20.2021 22:13

Pozele puse pe Facebook te pot lasa fara bani de asigurare a locuintei.

In majoritatea contractelor de asigurare a locuintei apare o clauza speciala prin care asiguratorul poate sa refuze plata daunei daca se demonstreaza ca pagubitul a fost neglijent. Asadar, o simpla poza postata pe Facebook te poate lasa fara banii de asigurare.

Daca iti este sparta locuinta si esti plecat in vacanta poti ramane fara banii de asigurare. Lucrurile nu sunt foarte clare insa este cert ca asiguratorii includ in contracte o clauza care incrimineaza „neglijenta grava” si care le da dreptul sa refuze plata. Mojoritatea contractelor au o clauza referitoare la comportamentul asiguratului. Daca persoana care si-a asigurat intrevede actiuni si prevede consecintele, si cu toate acestea intreprinde actiunile respective ,este sanctionat.

Un alt aspect de luat in seama: sute de mii de romani probabil ca platesc deja o suma pentru asigurare, in conditiile in care nu vor fi despagubiti daca exista crapaturi pe peretii de rezistenta ai imobilului sau  tencuiala esterioara este degradata. Ar trebui sa ne gandim cate blocuri comuniste nu au tencuiala degradata oare?

Sfat: cititi bine contractul si clauzele inainte sa platiti pentru asigurare. S-ar putea sa o faceti degeaba.

asigurare

Citeste mai mult.

Vizualizari: 1.997

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *