12.06.2021 1:31

La ce sa fii atent atunci cand cumperi online

Cand faci cumparaturi online pentru casa trebuie sa fii atent la situatii care ar putea anunta neplaceri. Mai jos aveti cate sfaturi care sa va scuteasca timp si cateva neplaceri. Acum cativa ani se puteau cumpara foarte putine produse pentru casa, online insa acum situatia s-a schimbat si putem comanda din orice colt al lumii. Sunte in avantaj deoarece putem calatorii virtual in orice magazin dar exista si dezavantaje.

Inainte de a cumpara

Este indicat sa masuram exact spatiu unde va venii amplasat produsul care vrem sa il cumparam ca sa nu avem surprize la primirea coletului.

Costuri totale

Asigurati-va ca ati vazut toate costurile inainte sa plasati comanda: TVA, transport, comisioane.

Seriozitatea magazinului

Asigurati-va ca magazinul de la care cumparati are un numar de telefon si o adresade sediu social. Au existat cazuri in care s-a cumparat un produs fictiv. Un plus il reprezinta o sectiune de testimoniale primite de la clienti.

Politica de returnare

Este bine de stiut ca clientul are dreptul sa returneze un produs in termen de 10 zile de la achizitie (14 zile, dupa ultimele modificari). Exceptie fac produsele realizate pe comanda speciala (exemplu: piese de mobilier cu finisaj si dimensiuni particulare). Magazinul online este obligat să afișeze într-un loc vizibil de pe site acest paragraf din lege.

shopping-usato-online

Sursa. 

Vizualizari: 1.625

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *