12.06.2021 2:23

Ascunzatori bune la tine in casa

Daca vrei sa ascunzi ceva in casa ta, nu ai nevoie neaparat de un seif ci de idei bune si ascunzatori. Cu putina inteligenta si imaginatie poti fi inaintea hotilor.

Obiecte vechi si locui la indemana.

Ascunzatori bune sunt toate obiectele vechi asezate la vedere. Un aspirator vechi de exemplu: scoate punga din interior, curata-l si ai un spatiu sigur ca ascunzatoare.

Pietre pentru cheia casei.

De multe ori este lasata o cheie de rezerva intr-un loc in care sa-l cunoasca toti membrii familiei. Fa o gaura in pamant in care sa incapa un borcan si apoi lipeste peste o piatra adevarata, de preferat printre alte pietre.

Priza electrica falsa.

Aceasta gaselnita poate ascunde obiecte mici si valoroase, cum ar fi bijuteriilor. Priza trebuie amplasata logic si in armonie cu restul prizelor. Poti pune chiar un stecher ca sa para mai real.

Ascunzatoare in baie sau bucatarie

In spatele unei flise din baie sau tocatoare din bucatarie poti disimula un mic seif. Ai grija sa nu ramana urme pe langa ca sa tradeze locul.

Pricipiul care sta la baza este acela al lucrurilor ascunse la vedere. Foloseste elemente si aparate care par funtionale. Un ceas de perete poate fi o ascunzatoare foarte buna, la fel o papusa sau o alta jucarie aruncata prin casa

68302 35034192

ceas-de-perete-cu-ascunzatoare-9119375_normal

spatiu-ascuns-depozitare-bani-toc-usa

Sursa. 

Vizualizari: 2.982

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *