12.06.2021 1:54

Alegerea culorii potrivite pentru o camera

Alegerea culorii potrivite pentru o camera nu este niciodata usor. Unele culori sunt mai potrivite pentru un anumit spatiu in timp ce altele ar putea arata mai bine intr-o zona diferita. Fiecare culoare transmite ceva asigurati-va ca culoarea pe care o alegeti merge cu stilul pe care doriti sail adoptati pentru decor.

Rosu este o culoare puternica. Este, de obicei, asociata cu pasiune si romantism. Aceasta  ar fi o culoare frumoasa pentru dormitor. Cu toate acestea, pictura intreaga, rosu din dormitor ar putea fi coplesitoare.

Maro este o culoare prietenoasa, pamantesc, care poate fi compensata cu usurinta cu orice altceva. Este, de asemenea, o culoare eleganta, care ar arata bine in camera de zi. Cu toate acestea, ar trebui sa fie combinata cu culori mai luminoase, pentru a evita crearea unei atmosfere intuneric si deprimant.

Galbenul este o culoare foarte vesela. Este culoarea soarelui si este perfect pentru case de vacanta. Este, de asemenea, o culoare preferata in timpul lunilor de vara. Un ton de culoare de galben pentru pereti ar putea face cu usurinta o camera sa se simt calda si confortabila.

Violetul este o culoare care arata minunat in combinatie cu gri. Este o culoare rece, dar este, de asemenea, foarte indraznet. Aceasta ar face o culoare de accent mare pentru camera de zi si, de asemenea, arata frumos in combinatie cu verde. 

Vizualizari: 3.707

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *