10.18.2021 7:19

Un club din Timisoara reprezinta România la Londra

Un club din Timisoara reprezinta România la Londra la Restaurant and Bar Design Awards

Restaurant and Bar Design Awards, cel mai titrat eveniment de profil world wide, a ales clubul timisorean între finalistele anului 2016. Evenimentul de premiere se desfasoara în 29 septembrie, în Capitala Angliei, ajungând la cea de a opta editie.

Dupa ce Epic Society si-a adjudecat trofeul Elle Decoration Romanian Design Awards pentru cel mai frumos spatiu public din România, în 2014, este momentul ca Epic Vara sa straluceasca.

Clubul de exterior a fost selectat sa ia parte la decernarea premiilor dintre alte 1.000 de proiecte de design interior, din toate categoriile. Premiul la categoria „Outdoor” are sanse mari sa ajunga în mâinile românilor.

Designerul interior Alexandra Avram a pornit într-o calatorie creativa alaturi de Tinu Vidaicu, iar rezultatul este prea bine cunoscut de catre toti timisorenii care au viata de noapte în sânge.

Juriul este format din 34 de minti sclipitoare din toate colturile lumii si consta în redactori sefi ale revistelor de design si arhitectura cu rezonanta, CEO pentru companii mari din aria hoteliera si specialisti ai trend-urilor actuale din domeniu.

Se pare ca si un club de noapte din orasul de pe malul are ceva de spus într-o perioada în care întreg orasul are pe buze “Timisoara Capitala Culturala Europeana 2021”.

Este dovada clara a faptului ca entertainment-ul nu trebuie judecat la prima vedere. Bunul gust se recunoaste la nivel mondial.

EpV_011 EpV_013 EpV_014 EpV_022 EpV_023 EpV_024 EpV_031 

Vizualizari: 6.637
http://www.forstyll.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *