01.17.2022 0:54

The City of Green Buildings Academy

S-a dat startul înscrierilor pentru The City of Green Buildings Academy 2017

Ajuns la cea de a III-a editie în 2017, The City of Green Buildings Academy este un proiect educational conceput special pentru studentii si tinerii profesionisti care sunt sau vor fi implicati în industria constructiilor. Academia se va desfasura pe perioada 17 iulie – 2 august, la Cluj-Napoca, iar tema acesteia, în 2017, este „Cum transformam proiectul unei cladiri, într-un brand?”.

Proiectul vine cu o abordare diferita, care raspunde întrebarii temei propuse pentru acest an,  bazându-se pe studii de caz si analiza practica, aspecte pe care studentii si tinerii profesionisti trebuie sa le aprofundeze pentru a deveni experti în domeniu. Participantii pot fi studenti al oricarui ciclul de absolvire – licenta, master sau doctorat, absolventi recenti sau tineri profesionisti din orice domeniu în legatura directa sau indirecta cu industria constructiilor sustenabile – inginerie, arhitectura, stiinte naturale, economie sau chiar si medicina si psihologie.

Fiecare zi a programului este divizata în doua sectiuni, dimineata si dupa masa, separate de pauza de prânz. Fiecare sectiune consta în prezentari sustinute de specialisti în domeniu, workshop-uri sau vizitarea sit-urilor, în acord cu programul, care poate fi consultat si pe website-ul organizatiei. Serile si zilele de weekend sunt destinate activitatilor sociale si culturale. Pe parcursul workshop-urilor, participantii vor fi împartiti în echipe si vor lucra împreuna la un proiect real. În plus, toate cursurile si workshop-urile se vor tine în limba engleza, asadar, Academy 2017 este o oportunitate excelenta pentru ca participantii sa îsi exerseze abilitatile de a comunica în limba engleza.

”Editia de anul acesta vine cu plusuri fata de cele II-a editii trecute, nu doar datorita curricumului mai complex, ci si temei si proiectului propus, mult mai competitive. Focusul nostru nu va fi doar pe sustinerea participantilor de a asimila aspecte tehnice ale construirii unei cladiri sustenabile, ci vom fi focusati si pe partea comerciala si de marketing, care are o contributie semnificativa în livrarea unui proiect sustenabil. Daca te numeri printre studentii sau tinerii profesionisti care sunt dornici sa îsi dezvolte o cariera în domeniul constructiilor de cladiri inovative si sustenabile, profita de aceasta oportunitate si înscrie-te în programul nostru educational din vara aceasta, desfasurat la Cluj Napoca. Pe lânga dezvoltarea carierei prin dobândirea de abilitati si perspective noi, vei avea posibilitatea de a-ti cresti reteaua de contacte profesionale si de a te distra, toate în acelasi timp.” Adrian Fratean, Presedintele TCOGB

Cu toate ca exista o taxa de înscriere, participantii vor beneficia de cazare gratuita, transport gratuit în Cluj-Napoca si vor avea prânzul asigurat pe toata durata programului. Pretul complet de participare este de 199 Euro, însa cei care se vor înscrie pâna în data de 15 iunie, vor profita de pretul redus de 149 Euro. Pentru mai multe informatii si înscriere în cadrul Academiei, va invitam sa accesati website-ul organizatiei.

Asociatia The City Of Green Buildings (TCOGB) este o organizatie independenta, non-profit, care îsi propune sa devina o miscare sociala. Mai mult, contribuie activ la crearea unei lumi mai bune prin încurajarea inovarii si sustenabilitatii mediului construit si întretinerii spatiilor urbane.

Green_Building 

Vizualizari: 11.600

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *