07.31.2021 2:12

Târgul “Acasa de la A la Z”

Weekendul 18 -20 septembrie 2015 aduce a VI-a editie a Târgului de Imobiliare, Constructii si Amenajari la Cluj

Cea de-a VI-a editie a Târgului de Imobiliare, Constructii si Amenajari aduce noutati notabile din sfera imobiliara clujeana.

Astfel, singurul Târg de profil din Cluj-Napoca, reuneste dezvoltatori, solutii de constructie si amenajare, dar si consultanta imobiliara pentru toti cei care doresc sa cumpere sau sa construiasca.

Ca si pâna acum, Târgul “Acasa de la A la Z” va avea loc în incinta Polus Center Cluj, zona de foodcourt, si vreme de 3 zile va fi deschis publicului dornic de informatii pertinente din domeniul imobiliar.

Participantii celei de a VI-a editii au pus la bataie case, dar si apartamente cu preturi începând de la 500 Euro/mp, si locuinte de lux în zone precum: Marasti – Între Lacuri, Buna ziua, Andrei Muresanu si Floresti.

Segmentul de încalzire eco este asigurat anul acesta de ofertele firmei EcoInstal – pompe de caldura, care va expune un sistem de energie regenerabila în cadrul Târgului, si va permite tuturor celor care doresc un asemenea mijloc de încalzire sa afle mai multe informatii despre cât costa si cum functioneaza acesta.

“Consideram segmentul de energie regenerabila în continua crestere pe piata din România. Tocmai de aceea ne-am orientat spre participrea la asemenea evenimente; speram ca prin informarea consumatorilor despre beneficiile pe termen lung ale unui asemenea sistem sa încurajam trecerea in era tehnologiei verzi a segmentului rezidential.” a declarat managerul firmei.

Firma EcoInstal – pompe de caldura este partenerul principal al celei de a VI-a editii a Targului Acasa de la A la Z.

“Anul 2015 a adus un val nou de constructii rezidentiale, dar si industriale, în judetul Cluj, prin urmare consideram ca pentru asemenea oferta si cererea e pe masura. Târgul “(A)casa de la A la Z” aduce aceasta oferta direct în fata clujenilor interesati sa achizitioneze sau sa construiasca locuinta dorita. Încercam sa aducem într-un singur loc majoritatea propunerilor de locuinte din oras, într-un concept de eveniment care deja începe sa fie din ce în ce mai cunoscut.” au declarat organizatorii.

Târgul de imobiliare, constructii si amenajari “(A)casa de la A la Z” este la a VI-a editie si va avea loc în perioada 18-20 Septembrie 2015, în zona de foodcourt, la Polus Center Cluj.

Orele de vizitare sunt: 10:00 – 22:00, iar intrarea este libera.

Acasa-de-la-A-la-Z 

Vizualizari: 1.655
http://www.forstyll.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *