12.09.2021 5:12

RENEXPO® revine in Bucuresti mai devreme si este mai scurt.

Acum intre 17 – 18 noiembrie!
Ca urmare a tragicului eveniment care a avut loc la Clubul Colectiv din Bucuresti, sambata dimineata, in data de 31 octombrie, unde 45 de persoane si-au pierdut viata si alte 171 au fost grav ranite, ISU (Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta) informeaza conducerea Salii Palatului ca nu permite organizarea evenimentul RENEXPO® intre 18-20 noiembrie, la Sala Palatului, conform noile masuri de protectie impotriva incendiilor.

Ținând cont de această măsură de prevenire a oricărui risc, Sala Palatului a oferit două noi perioade pentru organizarea RENEXPO®, când nici un alt eveniment nu va avea loc în paralel. Fiind cea mai bună opțiune, noi (echipa Reeco), împreună cu expozanții și partenerii la conferințe, am decis să schimbăm desfășurarea RENEXPO® între 17-18 noiembrie 2015 și să reducem târgul de la 3 la 2 zile.

„Sunt sigura ca vom face fata acestei situatii si vom oferi o platforma extraordinara tuturor celor care doresc sa contribuie la dezvoltarea sectorului de afaceri pe energie regenerabila si eficienta energetica din Romania”, spune Gabriela Bujenita, manager de proiect RENEXPO® South-East Europe (Bucuresti).

Despre RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE (Bucuresti):
Din 2008, RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE creeaza in Bucuresti la Sala Palatului, punctul de intalnire Nr.1 pentru experti si persoane cheie pentru transfer de cunostinte in domeniu. Este cel mai mare si important eveniment care revine in fiecare an cu expozitie, conferinte specializare, workshop-uri si evenimente conexe in sectorul energiilor regenerabile si eficientei energetice din Romania. RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE va ajuta sa deveniti independenti energetic, va aduce in contact direct cu experti care stiu sa construiasca o centrala de biogaz, este targul pe hidroenergie al Romaniei si ajuta tara sa genereze energie curata pentru o tranzitie catre o economie cu emisii scazute de dioxid de carbon, prin sprijinirea dezvoltarii acestui sector.

Despre REECO RO Expozitii S.R.L. și REECO Grup:
REECO RO Expozitii S.R.L. este organizatorul targurilor si conferintelor internationale RENEXPO® South-East Europe (Bucuresti) si ENREG ENERGIA REGENERABILA® (Arad). REECO face parte din grupul REECO, Compania, cu sediul in Reutlingen-Germania este unul din cei mai mari organizatori de targuri si conferinte din Europa in domeniul energiei regenerabile, eficientei energetice, eficientei energetice in constructii si renovare. Din 1997 si pana in prezent, REECO a organizat peste 1000 de expozitii si conferinte, care au fost vizitate de aproximativ 50.000 de experti si la care au participat anual peste 2000 de expozanti. Portofoliul companiei cuprinde 8 targuri si 60 de conferinte organizate anual in Germania si Europa. REECO are aproximativ 50 de angajati in 5 locatii: Germania, Austria, Polonia, Romania, Serbia, Boznia si Herzegovina, iar in 2015 in Muntenegru si Albania, cu potential de extindere in Macedonia si Croatia in 2016.

250 x 250

Contact presă:

Anca Oprea

PR&Communication Manager

REECO RO EXPOZIȚII SRL

B-dul. Revoluţiei, Nr. 96, Ap. 4,

310025 Arad

Tel: +40 (0) 257-230919

Fax: +40 (0) 257-230998

oprea@reeco.ro

www.reeco.eu

Vizualizari: 3.039

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *