11.28.2021 14:16

Proiectele Grupului Soletanche Bachy

CONTRACTOR 2013: Cristian Lucaciu prezinta proiectele Grupului Soletanche Bachy în România

Cristian Lucaciu, directorul general al Soletanche Bachy România (SBR), va prezenta în cadrul celei de-a treia editii CONTRACTOR proiectele grupului în România.

De origine franceza, Grupul Soletanche Bachy a fost înfiintat în 1997 prin fuziunea a doua companii: Soletanche si Bachy, astfel rezultând una dintre cele mai mari companii de constructii geotehnice si fundatii speciale din lume.

Soletanche Bachy are o cifra de afaceri anuala de 1.500.000.000 Euro si a onorat peste 50.000 contracte în 100 de tari.

Începând din 1970, compania Solentache Bachy este prezenta si în România, cu ocazia constructiei docurilor uscate de la Mangalia si a metroului bucurestean, filiala datând din 1992.

În cadrul sesiunilor de discutii, Cristian Lucaciu va vorbi despre solutiile tehnice specifice companiei, despre experienta acumulata în domeniu, utilajele grupului si va împartasi publicului din know-how-ul companiei.

Expoconferinta Antreprenorilor în Constructii CONTRACTOR este organizata de ABplus Events în parteneriat cu Asocia?ia Româna a Antreprenorilor de Constructii ARACO, iar sponsorii acestei edi?ii sunt ROMFRACHT SPEDITION si ORLEN Asfalt.

Înscrieri/ informatii: contractor@abplusevents.com
Detalii pe www.constructii.contractor.com.ro

Contractor 

Vizualizari: 1.537
http://www.forstyll.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *