11.28.2021 15:46

Proiecte europene de constructii la CONTRACTOR 2013

Cele mai recente proiecte de constructii prezentate la CONTRACTOR 2013

În cadrul Expoconferintei Antreprenorilor de Constructii CONTRACTOR 2013 vor fi prezentate cele mai recente proiecte europene de constructii si realizarile din ultimul an.

Cea de-a II-a sesiune plenara CONTRACTOR este dedicata proiectarii în constructii. Invitatul sesiunii este ing. Dragos Marcu, partener si CEO al POPP & ASOCIATII, care va prezenta noile proiecte ale unuia dintre cele mai apreciate birouri de proiectare si consultanta în constructii din România. Portofoliul POPP & ASOCIATII este unul divers, cuprinzând lucrari dificile (infrastructuri foarte adânci, de pâna la 6 subsoluri sau structuri dintre cele mai înalte, de pâna la 35 de etaje supraterane).

De-a lungul timpului POPP & ASOCIATII a propus solutii si tehnologii de pionierat în România (tehnologie de tip “top-down”, prima cladire de birouri cu amortizori seismici, prima lucrare de sprijinire a incintelor bazata pe tehnologia “jet-grounding”).

Câteva dintre premiile obtinute de biroul POPP & ASOCIATII:

– 2011 European Steel Awards for Steel Structure acordat de European Commission of Metal Buildings pentru noul terminal al Aeroportului International Henri Coanda din Bucuresti
– 2011 Premiul I acordat de AICPS pentru City Gate Office Building din Piata Presei Libere, Bucuresti
– 2004 Marele Premiu acordat de AICPS pentru proiectul Office Building din Pia?a Charles de Gaulle

CONTRACTOR 2013 va avea loc pe 11 si 12 noiembrie 2013 la JW Marriott Bucharest Grand Hotel si va reuni peste 250 de contractori si ingineri proiectanti.

Contractor 

Vizualizari: 1.522

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *