10.20.2021 22:21

GIS 2014: interioarele anului si arhitecti premiati

Interioarele anului si arhitecti premiati la Expoconferinta de Arhitectura de Interior, Design, Mobilier si Iluminat GIS 2014

Londra, Barcelona, Viena, Rotterdam, Kazan sunt câteva dintre orasele care se mândresc cu arhitecti de exceptie si cu cladiri care aduc omagii oraselor unde au fost construite.

Anul acesta, în aprilie, la Bucuresti, în cadrul Expoconferintei de Arhitectura de Interior, Design, Mobilier si Iluminat GIS vor fi prezentate 5 interioare finaliste ale anului 2013.

Apartamentul de pe Carrer Avinyó în Cartierul Gotic din Barcelona, Spania.

Proiectul a fost realizat de biroul de arhitectura David Kohn Architects si a câstigat “World Interior of the Year”, la Inside Festival din Singapore. Punctul de atractie al locuintei este o pardoseala mozaicata realizata din placi triunghiulare de gresie, care îsi schimba treptat culoarea, de la verde la rosu, dintr-un capat în celalalt al apartamentului.

Apartamentul de pe Carrer Avinyó

Rolling Stones, din Viena, Austria.

Proiectul este conceput de biroul de arhitectura INNOCAD si a câstigat marele premiu „LEAF Interior Design Awards 2013”, la categoriile Public Building of the Year si Overall Winner. Proiectul reprezinta un nou centru de informare pentru Graz Tourismus, Austria. Arhitectii au apelat pentru reamenajarea cladirii la un design remarcabil prin utilizarea pietrelor „Murnockerl”. Pietrele sunt deosebite, deoarece sunt aduse de râu si rotunjite de puterea apei.

Kanonenhalle         Graz 04.2013

Palace of Water Sports din Kazan, Rusia.

Un proiect realizat de biroul de arhitectura Nps Tchoban Voss si finalist în cadrul „Interior Design Best of Year 2013” la categoria Beauty / Spa / Fitness. Palatul de sporturi de apa este proiectat pe teritoriul Universiada Park si a fost inclus în complexul de sporturi construit în orasul Kazan, în contextul pregatirii pentru desfasurarea Universiadei de Vara din 2013. Complexul are, de asemenea, o valoare sociala. Dupa încheierea Universiadei, studentii Tatar Stat Academy de Educatie Fizica, Sport si Turism, precum si alti locuitori ai orasului au avut acces liber în cladire, pentru a practica sporturi de apa si înot de agrement.

Palace of Water Sports din Kazan, Rusia

Office IMd Rotterdam, Rotterdam Olanda. 

Proiectul a fost finalist pe lista premiilor de „design interior LEAF 2013”, la categoria Refurbishment of the Year. Este realizat de arhitectul olandez Joost Ector si echipa sa. Biroul, conceput ca sediu pentru compania de inginerie IMd este o fosta fabrica de otel de 2.014 mp, din Rotterdam.

121010_Metaforum_126

The Plum & Spilt Milk Restaurant din cadrul Great Northern Hotel, din Londra, Anglia.

Proiectul este câstigatorul „European Hotel Design Awards 2013”, la categoria Interior Design of the Year – Restaurant. A fost realizat de biroul de arhitectura Archer Humphryes Architects si este descris ca fiind un restaurant superb, de un clasicism modern, rafinat, cu mobilier Boffi lucrat manual si 120 de corpuri de iluminat realizate manual.

The Plum & Spilt Milk Restaurant

Expoconferinta de Arhitectura de Interior, Design, Mobilier si Iluminat GIS face parte din seria expoconferintelor internationale de arhitectura organizate de ABplus Events în parteneriat cu Ordinul Arhitectilor din România, alaturi de INGLASS, LAUD si RIFF.

colaj_cinci_interioare

Data, locatia: 7-8 aprilie 2014, Bucuresti

Structura evenimentului: expoconferinta – sesiuni plenare, workshop-uri specializate, expozitie tematica

Organizatori: ABplus Events, Ordinul Arhitectilor din România

Sponsori: ABB, BASF, SKYLUX, VELUX

Website: www.iegis.ro 

Vizualizari: 2.450

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *