12.06.2021 1:51

Expoconferinta Internationala de Arhitectura GIS

NOWY STYL GROUP a participat la cea de-a III-a editie a Expoconferintei Internationale de Arhitectura GIS.

NOWY STYL GROUP este reprezentata oficial in Romania din ianuarie 2013 de catre compania NS Office Variety S.R.L. Actualmente Grupul Nowy Styl este lider european si unul din cei mai mari producatori mondiali de mobilier de birou si scaune pentru diverse aplicatii. Actualmente, portofoliul Grupului cuprinde patru marci de mobilier: Nowy Styl, BN Office Solution, Grammer Office, Forum Seating si Baltic Wood – membru al grupului.

GIS, unul dintre eventimentele dedicate arhitecturii de interior si design-ului din proiectele de birouri, hoteluri si cladiri comerciale, care se adreseaza arhitectilor, designerilor, proiectantilor, inginerilor de instalatii si de lumini, mediilor de specialitate, universitar si academic, proprietarilor si managerilor de hoteluri si restaurante, dezvoltatorilor de proiecte de birouri si cladiri comerciale, retailerilor de fashion, companiilor cu produse si tehnologii inovatoare, tuturor celor interesati de arhitectura de interior si design ce si-a deschis portile in perioada 27 mai – 28 mai 2013 in Bucuresti la JW Marriott. Actuala editie a beneficiat de participarea a 18 companii si a 298 de participanti (arhitecti, manageri de vanzari, manageri de marketing). NOWY STYL GROUP a fost reprezentata de NS Office Variety S.R.L prin intermediul colegilor de la departamentul de vanzari.

Parte a expozitiei GIS, brandul Nowy Styl Group a prezentat la prima participare de acest gen in Romania un exemplu practic de smart office fitting ( mobilarea eficienta a unui spatiu de dimensiuni mici) alcatuit din: fotoliu Hexa, birou de lucru cu picioare tip “O”, dulap cu multiple functionalitati – OrgaTower, scaun de birou For Me. Prin alegerile facute mobilierul satisface criterii ca: pragmatism, calite, comfort si design inovator. Standul companiei NS Office Variety, a fost usor de recunoscut datorita elementor viu colorate din cadrul standului.

Prin prezentarea produselor de mobilier, NOWY STYL GROUP  ROMANIA isi doreste sa faca cunoscut standardul ridicat de calitate al produselor de mobila, scaune si fotolii, pardoseli, ce satisfac de ani de zile exigentele clientelei, pe plan mondial. Grupul Nowy Styl se simte raspunzator pentru mediul în care activeaza. De la începutul existentei sale NOWY STYL GROUP  duce o activitate sociala pe scara larga si cu profil variat, acorda o mare importanta protectiei mediului inconjurator (prin reducerea nivelului de emisii, prin reciclarea deseurilor lemnoase, prin promovarea de comportamente ecologice printre salariatii sai, etc).

Produsele Grupului sunt comercializate de aproximativ 3.500 de distribuitori din Polonia si din lume. Peste 60% este destinata exportului, catre aproape 60 de tari ale lumii, aflate pe 6 continente. Diversitatea de modele de aranjament interior pe care o doresc azi clientii nostri constituie un important challenge.

Datorita structurii de distributie proprii si a retelei de distribuitori, Grupul Nowy Styl ofera produsele si solutiile sale in majoritatea tarilor din lume. Putem sa planificam, sa proiectam, sa producem si sa livram solutii complexe si produse destinate aproape fiecarui tip de incinta publica sau privata, garantand in acelasi timp un service de inalta calitate.
Pentru mai multe detalii despre produsele si serviciile companiei NOWY STYL GROUP Romania puteti accesa www.nowystyl.ro, www.nowystylgroup.ro. 

Vizualizari: 1.498

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *