10.20.2021 23:34

Expoconferinta Internationala de Arhitectura de Interior, Design si Iluminat

GIS – Editia a III-a, cu 350 de arhitecti si designeri, pe data 27 si 28 mai 2013

GIS – Expoconferinta Internationala de Arhitectura de Interior, Design si Iluminat are loc pe 27 si 28 mai 2013, la Bucuresti. Evenimentul aflat la a III-a editie se adreseaza arhitectilor, designerilor, proiectantilor, inginerilor de instalatii si de lumini, proprietarilor si managerilor de hoteluri si restaurante, dezvoltatorilor de proiecte de birouri si cladiri comerciale, retailerilor de fashion, companiilor cu solutii pentru interioare si tuturor celor interesati de arhitectura de interior si design.

6 workshop-uri de arhitectura de interior si design la GIS 2013

Arhitecti si designeri de renume international vor sustine workshop-uri specializate de arhitectura de interior si design in cadrul Expoconferintei Internationala de Arhitectura de Interior, Design si Iluminat GIS.

Workshop-urile vor avea ca tematica: CLUB DESIGN, FURNITURE DESIGN, RESTAURANT DESIGN (27 mai, 15:30-17:00), respectiv SMART HABITAT DESIGN, LIGHTING DESIGN, HOTEL DESIGN (28 mai, 09:30-11:00).

Prezinta:
David Atkinson, Lighting Designer si Specialist in iluminat, Lighting Design Award 2011, 2010, 2007 | Dipl. Ing. Judy Hanel, Designer de interior la Dreimeta, European Hotel Design Awards 2012 | Lucien Gumy, Designer, Marele Premiu D3 Design Talents Awards 2013.

Arhitectul si designerul italian Giorgio Borruso este invitatul special al GIS 2013. Printre speakerii editiei din acest an se mai numara: Martin Gran, CEO al Snøhetta Design si Partener in cadrul cunoscutului birou international de arhitectura Snøhetta, Presedintele Consiliului European al Arhitectilor de Interior – Joke van Hengstum, si Dr. Ozgen Osman Demirbas, membru al consiliului International Federation of Interior Architects/Designers (IFI) si prodecan al Facultatii de Arte Plastice si Design din Izmir, Turcia.

Evenimentul este organizat de ABplus Events si Ordinul Arhitectilor din Romania, in colaborare cu IFI, The International Federation of Interior Architects/Designers si IALD, International Association of Lighting Designers.

Mai multe informatii pe www.iegis.ro

 

Vizualizari: 1.791
http://www.forstyll.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *