09.16.2021 21:12

Energia regenerabila

Energia regenerabila, o solutie pentru economia romneasca n perioada de criza. RENEXPO South-East Europe 2009; 11. – 13.11.2009, Sala Palatului Bucuresti, Romnia


Energia regenerabila

Energia regenerabila, o solutie pentru economia romneasca n perioada de criza. RENEXPO South-East Europe 2009; 11. – 13.11.2009, Sala Palatului Bucuresti, Romnia

Criza financiara da noi oportunitati de business. Agitatia din domeniul imobiliar va fi nlocuita de noi cai de afaceri, cum ar fi energia regenerabila, care n prezent contureaza o piata emergenta n zona estica a Europei. Sunt tot mai multi antreprenori care au n vedere constructia de centrale hidroelectrice, turbine eoliene, cmpuri de panouri solare sau fabrici pe baza de biomasa. Aceasta tendinta mpreuna cu potentialul energetic oferit de fiecare zona a tarii, ndreapta atentia nspre Romnia. declara Avena Gall-Tamas, managerul REECO Ro Expozitii.

Sala Palatului din Bucuresti va gazdui ntre 11 13 noiembrie 2009 RENEXPO South-East Europe 2009 Trg international si conferinte pentru energie regenerabila si eficienta energetica n constructii si renovari respectiv case pasive si cu consum redus de energie. Acest eveniment organizat pentru a doua oara de compania REECO, sub brandul international de succes RENEXPO, uneste actanti din sfera de interes din Sud-Estul Europei. RENEXPO este un brand construit si reconstruit timp de 10 ani cu faza incipienta n Augsburg, Germania, unde gazduieste cel mai mare trg de energii regenerabile.

Dupa premiera de succes de anul trecut, cu 60 de expozanti (46% international), 465 participanti la conferinte si 1530 de vizitatori (8% international) se asteapta la si mai multi expozanti interesati anul acesta, inclusiv producatori, planificatori, furnizori de energie, experti din domeniul cercetarii si dezvoltarii, asociatii, media, ministere si autoritati care vor prezenta vizitatorilor ntreaga paleta de energii regenerabile si eficienta energetica.

Evenimentul business-to-business cu deschidere internationala ofera sustinere expozantilor pe piata de energii regenerabile, n plina dezvoltare n Romnia. Prin atragerea publicului de specialitate, accesul la factori de decizie cum ar fi ministerele si asociatiile puternice din tara, experti din domeniul economiei, cercetarii si dezvoltarii, este asigurat succesul dumnevoastra ca expozant.

n paralel cu trgul, vor avea loc conferinte de specialitate, cu tematicile: case pasive, cogenerare, energie eoliana, energie solara, energie din deseuri, hidroenergie si bioenerige. Experti internationali si romni se ntrunesc la RENEXPO South-East Europe, cu scopul de a face schimb de cunostinte, de experiente prezente din practica, de a-si da sfaturi dobndite prin cercetare si dezvoltare dar si siguranta ca aceste cunostinte sa fie rapid transformate n practica.

Se asteapta ca din Romnia sa porneasca un impuls clar spre Europa de Sud-Est, acoperind toata regiunea. Tari vecine ca Ungaria, Serbia, Ucraina, Moldova si Bulgaria vor fi deasemenea atrase n conceptul trgului.

Vizualizari: 1.272

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *