05.16.2022 19:02

Deco Days: 28-29 septembrie 2017

Deco Center, membru al grupului de firme Mendola Investment Group, organizeaza în 28-29 septembrie 2017 la Cluj Napoca, a II-a editie a evenimentului Deco Days.

Hotarâti sa dezvolte conceptul de anul trecut, promit o calatorie fascinanta între trecut si viitor, infuzata cu nuante si texturi mereu surprinzatoare. Evenimentul, atipic si unic este un loc de întâlnire al artei si al textilelor, si aduce în fata publicului sau o expozitie fascinanta de tesaturi pentru perdele si draperii.

În cadrul celor doua zile ale evenimentului, participantii au ocazia sa asiste la prezentari de business, conferinte, expozitii, urmate de o seara inedita de cocktail, într-o atmosfera feerica si exuberanta.

Mendola Investment Group este un business de familie localizat în Cluj Napoca care opereaza mai multe companii diferite cu focus pe home&deco. Deco Center fondat în 1994 face parte din grup având ca obiect de activitate productia si distributia de textile pentru casa, core business-ul fiind perdelele si draperiile, sub brandul Mendola Fabrics.

Brandurile care alcatuiesc familia Mendola au fiecare un stil aparte si o paleta de culori distincta, încorporând o varietate extinsa de nuante clasice si contemporane, dar în acelasi timp, usor de asortat cu orice interior. Creativitatea în alegerea materialelor, design-urilor si cel mai înalt nivel de calitate pentru produse si servicii formeaza etosul central al Deco Center.

De aproape 3 decenii de la înfintare, Mendola Investment Group se bazeaza pe o cultura entuziasta, care s-a nascut din dorinta de a crea strânse legaturi cu partenerii si cu clientii sai. Mentinerea acestei consideratii a facut din Mendola Investment Group sa fie mai mult decât o companie, a transformat-o într-o familie. Succesul companiei provine dintr-o adevarata pasiune pentru produse si dorinta de a depasi asteptarile clientilor. Inspirate din diferite culturi si stiluri de viata, produsele Deco Center au devenit un promotor al trendurilor internationale, care sunt îmbunatatite continuu si ofera calitate la superlativ.

Pornind de la o afacere de familie, Deco Center a devenit o sursa de inspiratie, cu o viziune creativa si cu o dorinta arzatoare de a oferi excelenta atât în materie de produse textile cât si în materie de profesionalism. Din 1994, Deco Center a devenit partenerul dumneavoastra de încredere.

Deco Days este singurul eveniment dedicat industriei textile organizat în Cluj-Napoca care atesta faptul ca exista o multitudine de abordari stilistice si ca domeniul are înca multe moduri de exprimare. Unicitatea acestui eveniment se confirma atât prin nivelul profesional al creatiilor cât si prin calitatea materialelor utilizate în elaborarea instalatiilor de arta prezentate. Cu siguranta putem vorbi despre calitatile artistice a textilelor, în acest caz a perdelelor si draperiilor.

Cu fiecare editie organizata, Deco Days îsi propune sa revolutioneze industria textila home&deco prin materialele de calitate atent selectionate si încrederea oferita partenerilor. Obiectivul Deco Center este pozitionarea în top 3 din regiunea Europei Centrale si de Est.

Compania de anvergura internationala, cu peste 100 de angajati si capital 100% autohton, detinut de familia Székely din Cluj-Napoca.

În România, Deco Center colaboreaza cu peste 290 clienti, magazinele fiind specializate în perdele, draperii, tapet, mobilier, decoratiuni interioare sau designeri.

Doar la Deco Days vei putea avea experienta vizionarii unei expozitii de arta utilizând ca pretext artistic materialele Mendola Fabrics.

deco 

Vizualizari: 9.073

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *