10.21.2021 5:35

Create through Art Out

Înscrie-te în tabara de creatie si branding personal Create through Art Out

Începutul lunii august aduce în prim plan un proiect marca Art Out: Create (through) ART Out, o tabara de creatie special conceputa pentru a dezvolta ingeniozitatea si spiritul artistic si pentru a arata ca putem gândi în culori.

Este vorba de un proiect unic la nivel national ce va avea loc în perioada 3-8 august 2015 la Brasov, într-un cadru pitoresc, situat foarte aproape de monumente istorice, dar si de frumusetea muntilor si a padurilor, invitând astfel la visare si relaxare.

Proiectul apare ca o necesitate a scenei cultural-artistice de a oferi programe de formare si dezvoltare personala si profesionala pentru toti cei care doresc sa-si dezvolte gândirea creativa si care vor sa afle cum se pot promova eficient pentru a-ti atinge obiectivele.

Dupa succesul înregistrat la cea de-a II-a editie a Galei Art Out (martie 2015, Teatrul National Bucuresti), Art Out continua prin a oferi formule inedite de petrecere a timpului liber, organizând în cadrul taberei traininguri esentiale de personal branding, workshop-uri de desen, pictura si conferinte motivationale.

Tabara de creatie si branding personal marca Art Out este un eveniment cultural cu totul inedit pentru scena româneasca actuala, fiind îmbinarea perfecta dintre cursurile practice de personal branding si atelierele boeme de pictura, carora li se vor alatura si activitati de teambuilding.

Cei mai activi artisti plastici români contemporani si cei mai creativi specialisti în comunicare, alaturi de personalitati din mediul de afaceri vor împartati participantilor din experienta lor profesionala si personala în cadrul atelierelor Create (through) Art Out.

Invitam în tabara Create through Art Out pe toti aceia care doresc sa se bucure de oportunitatea de a-si dezvolta creativitatea si de a se cunoaste mai bine. Este cadrul ideal pentru  a lega noi prietenii si pentru a cunoaste profesionisti ai industriilor creative într-un mediu confortabil, de vacanta, de vis.

Astfel, timp de 6 zile, participantii vor putea sa-ti dezvolte abilitatile artistice si de comunicare, învatând de la cei mai buni oameni din domeniu si devenind si ei profesionisti.

Tabara Create through Art Out este locul unde ne facem prieteni, ne dezvoltam social si personal, facem schimb de experienta si, cel mai important, acumulam amintiri frumoase alaturi de oameni minunati.

Detalii despre programul evenimentului si despre modalitatile de înscriere aflati de pe site-ul evenimentului: www.tabaracreatie.artout.ro.

afisA3_web

Multumiri celor care au facut posibil acest eveniment!

Echipa de proiect
Manager de proiect: Ligia Niculae
Manager artistic: Cezara Miclea
Consultanti: Laura Lucia Mihalca, Cosmina Simona Mihalca, Alexandru Gavan
Responsabil comunicare: Raluca Teodorescu
Asistent marketing: Bianca Iulia Constantin
Copywriter: Bianca Silitra

Gazda: Hotel Astra
Eveniment organizat cu sprijinul lui Mihai Moldoveanu.
Partener cultural: Galeria Salonul Impresionantilor
Partener strategic: Fundatia Pretuieste Clipa

Art Out este o revista de arta, arhitectura, patrimoniu si restaurare: www.artout.ro.
Excelent organizator de evenimente si promotor cultural de exceptie, Art Out s-a remarcat de-a lungul timpului pentru calitatea evenimentelor organizate, pentru creativitatea cu care abordeaza si creeaza concepte si pentru crearea unui mediu în care implicarea, prietenia si initiativa sunt elementele definitorii. Deschizator de drumuri, Art Out încurajeaza pe cei care simt si traiesc prin arta si îi dezvolta prin valorificarea iscusintei pensulei, a penitei si a tastaturii. 

Vizualizari: 2.424
http://www.forstyll.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *