11.28.2021 15:43

BIFE-SIM 2013

Oferte speciale, produse în premiera si sfaturi gratuite de la designeri! Pe 17 septembrie 2013 se deschide BIFE-SIM!

Organizatorul BIFE-SIM 2013, ROMEXPO si co-organizatorii, Asociatia Producatorilor de Mobila din România – APMR, Camerele de Comert si Industrie din România si EUROEXPO, au facut dezvaluiri în premiera reprezentantilor mass-media prezenti ieri la Centrul de Presa al Complexului Expozitional Romexpo.

Discursurile au conturat astfel o imagine bogata a Târgului International de Mobila, Echipamente si Accesorii, care se va deschide publicului începând cu 17 septembrie 2013.

BifeSim-01

Organizarea unui singur târg în loc de doua, cum au existat în ultimii ani, a creat posibilitatea  desfasurarii unui eveniment major pe piata internationala a mobilei, reliefat si de triplarea numarului de expozanti si a suprafetei de expunere. Acest lucru nu poate sa fie decât în favoarea promovarii firmelor din domeniul mobilei si a echipamentelor, a accesoriilor, a industriilor anexe”, a declarat Sorin Vornic, Presedinte al Consiliului de Administratie al ROMEXPO SA, Presedinte al Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Vrancea.

BifeSim-02

BIFE-SIM 2013 reuneste peste 300 de firme din România si din strainatate, din tari precum: Austria, Bulgaria, Danemarca, Elvetia, Germania, Italia, Polonia, Taiwan, Thailanda si Turcia, pe o suprafata de aproximativ 30.000 mp. Alaturi de partea expozitionala, târgul BIFE-SIM 2013 prilejuieste numeroase evenimente conexe, de real interes pentru specialistii industriei si pentru publicul generalist, precum Conferinta Nationala de Design, „Design is pure lust”, care va reuni personalitati ale arhitecturii si designului românesc”, a declarat Delia Botan, Director Evenimente în cadrul ROMEXPO.

BifeSim-03

Vom avea mobila pentru toate gusturile si pentru toate buzunarele: si mobila foarte scumpa, mobila stil care poate ajunge pâna la 20.000 Euro garnitura, dar si mobila care sa se încadreze în bugete mai reduse. Toti producatorii de mobila vor veni cu noutati, din toate domeniile – de la mobilier de arta pâna la tapiterii, la decoratiuni, la bucatarii accesorizate, materiale în culori cât mai pastelate – aflate în trend. De asemenea, vom prezenta si mobilier pentru copii, exportat cu precadere în S.U.A.”, a declarat Presedintele Asociatiei Producatorilor de Mobila din România, Aurica Sereny.

Târgul BIFE-SIM 2013 ofera o ocazie unica, atât pentru specialisti, cât si pentru fiecare dintre noi, fie ca ne dorim sa ne schimbam mobilierul de acasa sau de la birou, fie ca vrem sa sporim confortul propriului camin. La eveniment, vom putea descoperi mobilier clasic sau mobilier modern, mobilier vintage si rococo, precum si mobilier eco, aflat în continuare în tendinte. Inovatia este cuvântul cheie care sta la baza târgului din acest an: imaginati-va 1.000 de idei pentru amenajarea locuintei si a biroului si o echipa de arhitecti si designeri care vor acorda consultanta gratuita”, a declarat Camelia Buda, Director General EUROEXPO.

Invitatii au aflat nu doar detalii din culisele celui mai mare târg de profil din România, ci si care este statusul actual al industriei de mobila din tara noastra.

Într-un top realizat la nivel mondial în industria de mobila, România se afla pe locul 13 la volumul exportat si pe 28 la cantitatea produsa”, a declarat Aurica Sereny, Presedintele Asociatiei Producatorilor de Mobila din România.

BifeSim-04

Referindu-ne strict la cifre, piata interna de mobila a cunoscut o apreciere vizibila în ultimul an. În ciuda scaderilor din perioada 2008 – 2011, în 2012 volumul productiei industriale de mobila a fost de 1.800.000.000 Euro, în crestere cu 2,70% fata de 2011. Un alt plus care merita mentionat si încurajat deopotriva, îl reprezinta cresterea numarului de angajati, anul trecut, fiind semnate 4.700 de contracte de munca la nivel national”, a declarat Sorin Vornic, Presedinte al Consiliului de Administratie al ROMEXPO SA, Presedinte al Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Vrancea.

BIFE-SIM 2013 se va desfasura în perioada 17-21 septembrie 2013, la Romexpo. Târgul este organizat de ROMEXPO si co-organizat de Asociatia Producatorilor de Mobila din România, Camerele de Comert si Industrie din România si EUROEXPO. 

Vizualizari: 1.689

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *