10.18.2021 7:14

Arhitectura cladirilor de birouri in noile orase, in dezbatere, la Cluj-Napoca

Creatori ai birourilor Facebook, Google, Autodesk, Cisco, Motorola, Oracle, Deutsche Bank, Pricewaterhouse Coopers, Ernst & Young, KPMG, Raiffeisen Bank vor prezenta pe 23 septembrie, la Cluj-Napoca,  spatii de lucru creative si sustenabile.

Conferinta “Viitorul in arhitectura spatiilor de birouri” va avea loc la City Plaza Hotel, în data de 23 septembrie, în sala Ballroom. Evenimentul cu participare internationala are ca invitati arhitecti, designeri, antreprenori, constructori si dezvoltatori imobiliari, consultanti, oameni de cultura.

Speakeri invitati in conferinta

Michael Setter, fondatorul biroului Setter Architects din Israel, va sustine o prezentare despre conceptul care a stat la baza proiectului de birouri Facebook din Tel-Aviv. Arhitect si planificator urban, Setter va demonstra ideea de birouri sustenabile realizate pentru Google si Autodesk, acesta din urma fiind castigator European Property awards London 2015 – best office interior.

Patrick Lynch, fondator al biroului Lynch Architects din Anglia si profesor al Scolii de Arhitectura din Liverpool, va prezenta cladirea Zig-Zag inaugurata in acest an, in centrul Londrei, finalista World Architecture Festival, sectiunea Office. Avand o suprafata interioara de 17.440 de metri patrati destinata birourilor si 3.500 de metri patrati pentru spatii de retail.

Cladirea Zig Zag este unul dintre exemplele de arhitectura civica si reconciliaza aspecte urbane si tehnice ale spatiilor de birouri  in termeni de spatiu si forma, creand un exemplu perfect in ceea ce priveste modelul etic, comercial si estetic de dezvoltare a cladirilor de birouri“, explica arhitectul Patrick Lynch.

Building_Hufton_Crow

Arh. Serban Tiganas, Presedinte al Ordinului Arhitectilor din Romania si fondator DICO& Tiganas, sustine o prelegere despre “Arhitectura locurilor de munca la timpul viitor“.

Arh. Anda Manu, Managing Partner AMA Design, vorbeste in conferinta de la Cluj-Napoca despre reinventarea spatiilor de lucru si aparitiei unor noi trenduri. Cu peste 500.000 de mp de spatii de birou amenajate prin proiecte custom made devenite reper in piata (Pricewaterhouse Coopers, Ernst & Young, KPMG, sediul Huawei, Tuca Zbarcea & Asociatii, Allen Overy, Raiffeisen Bank, Electronic Arts, Procter & Gamble, Coca Cola, Unilever si ING Bank), AMA Design este singurul birou de arhitectura din Romania specializat in office design care comunica prin design in limbajul corporatiilor.
Dezbatere: Arhitectura cladirilor de birouri in noile orase – Importanta arhitecturii de interior pentru eficienta muncii.

Google-TLV

Arhitectura de interior poate sustine cultura companiei sau chiar sa aduca imbunatatiri. In ceea ce priveste designul birourilor, eficienta si performanta sunt foarte importante si sunt influentate de proiectarea spatiului.

Conferinta de la Cluj-Napoca aduce in dezbatere importanta arhitecturii de interior pentru eficienta muncii. Dezbaterea este moderata de Arh. Szabolcs István Guttmann, presedintele Ordinului Arhitectilor din Romania, Filiala Transilvania si participa arhitecti, designeri, jurnalisti, antreprenori, consultanti imobiliari, oameni de cultura, reprezentanti ai asociatiilor de profil, printre acestia numarandu-se Dorin Beu, Presedinte al  Consiliului Roman al Cladirilor Verzi; Marian Popa, Manager Deutsche Bank Global Technology; Dan Zaharia, senior consultant la Extind, ce se ocupa de inchirierea cladirilor moderne de birouri, precum si membru fondator a filialei RoGBC Moldova, Kristina Restea, jurnalist.

Participarea la conferinta este gratuita si necesita inregistrare prealabila pe site-ul www.rba.share-architects.com

Conferinta inspirationala pe tema viitorului in arhitectura spatiilor de birouri – NEW CITIES din Cluj-Napoca face parte din programul Romanian Building Awards, eveniment de recunoastere a excelentei in proiectarea si executia spatiilor construite, realizat cu scopul edificarii unei culturi a calitatii si a celebrarii spatiului construit ca o componenta esentiala a vietii noastre.

Initiatori si organizatori Romanian Building Awards: Ordinul Arhitectilor din Romania, Universitatea de Arhitectura si Urbanism ”Ion Mincu”, Federatia Patronatelor Societatilor din Constructii si Asociatia ProEvent, in colaborare cu spatiulconstruit.ro si revista Igloo.

Producator: ABplus Events- agentie de comunicare, creatorul retelei de expozitii nationale de constructii CAMEX si Conferintelor Internationale de arhitectura RIFF, LAUD, INGLASS, GIS, Conferintelor Internationale de Constructii si Instalatii CONTRACTOR si Forumurilor Internationale de Arhitectura SHARE organizate in Romania, Polonia si Ungaria.

Contact
Eusebia Mindirigiu
Eusebia.mindirigiu@abplus.ro, telefon 0744621300

Vizualizari: 2.847

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *