10.20.2021 23:44

Acasa de la A la Z

Piata imobiliara clujeana isi prezinta oferta la Targul “Acasa de la A la Z”, in weekendul 17 -19 Octombrie 2014, Polus Center Cluj

Pentru clujenii interesati de achizitionarea sau construirea unei locuinte, weekendul 17 -19 Octombrie aduce cel mai important eveniment din domeniu: Targul de imobiliare, constructii si amenajari “Acasa de la A la Z”.

Vreme de 3 zile, Polus Center Cluj va gazdui un eveniment dedicate persoanelor care isi doresc o locuinta. Agentii imobiliare, constructori si dezvoltatori, firme care comercializeaza materiale de constructii, instalatii si mijloace de incalzire neconventionale, producatori sau distribuitori de mobilier, firme care comercializeaza produse electrocasnice si banci cu solutii de creditare aferente nevoilor clientului, cu totii pot fi gasiti in cadrul Targului Acasa de la A la Z.

Majoritatea expozantilor vor pune la bataie oferte si promotii care ii vor ajuta pe clujeni sa se decida mult mai usor cu privire la achizitia finala. Vizitarea unui astfel de targ este modalitatea cea mai simpla de informare si chiar achizitionare a bunului dorit. Piata imobiliara da semne clare de revenire, inca de la inceputul acestui an, prin urmare estimam ca un eveniment de acest fel nu poate fi decat benefic pentru oras.” Au declarat organizatorii.

La fel ca la editiile anterioare ne bucuram de sustinerea companiei Ambient, unul dintre cei mai mari retaileri autohtoni de materiale pentru constructii si finisaje, care va fi prezenta la eveniment ca si partener principal.” a mai declarat Anca Stir.

“Acasa de la A la Z” – Târg de imobiliare, constructii si amenajari îsi asteapta vizitatorii în perioada 17 -19 octombrie 2014, între orele 10:00 – 22:00, în incinta Polus Center Cluj!

Acasa-de-la-A-la-Z

Contact: Anca Stir; 0745-472.717; office.adshop@gmail.com 

Vizualizari: 1.957

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *