05.16.2022 18:56

Acasa de la A la Z

Au ramas doua saptamâni pâna la deschiderea celei de-a doua editii a Târgului de Imobiliare, Constructii si Amenajari, “Acasa de la A la Z”

Weekendul din 27 – 29 septembrie 2013 va fi dedicat Târgului de Imobiliare, Constructii si Amenajari – Acasa de la A la Z, eveniment ce va avea loc în incinta Polus Center Cluj.

De Vineri pâna Duminica, Mall-ul clujean Polus Center va fi puntea de legatura între cei interesati de achizitionarea unei locuinte si cei care comercializeaza case, apartamente sau materialele necesare construirii acesteia.

Agentii imobiliare de top vor aduce în fata clujenilor cele mai bune oferte, fie ca vorbim despre vânzare, cumparare sau închiriere. De asemenea, firmele care comercializeaza materiale de constructii si amenajari, vor aduce solutii uimitoare pentru crearea locuintei de vis.

Dezvoltatori imobiliari au pregatit oferte promotionale, valabile pe durata Târgului, iar unele banci vor veni pregatite cu solutii de finantare, atât pentru achizitionare cât si pentru credite de amenajare.

A doua editie vine cu oferte diversificate, avem printre expozanti agentii imobiliare, dar si constructori. Vizitatorii pot alege sa cumpere direct de la constructor sau pot cauta alternative la standul Agentiilor. De asemenea, se pot informa cu privire la costurile pe care le implica construirea unui imobil în regie proprie, cât costa materialele, care sunt cele mai bune, cât costa dotarea si utilarea unei locuinte, încalzirea ei, amenajarea spatiului interior si exterior. Pe scurt, tot ce trebuie stiut pentru a avea casa mult visata.” declara Anca Stir, managing partner Adshop Cluj, firma organizatoare.

Pentru a doua oara, ne bucuram de sprijinul unuia dintre cei mai mari retaileri autohtoni de materiale de constructii si finisaje, compania Ambient. Programul dezvoltat de partenerii nostri, Ambient Total, aduce în prim-plan, variantele optime de constructie si amenajare a unei locuinte.” a mai declarat Anca Stir.

“Acasa de la A la Z” – Târg de imobiliare, constructii si amenajari îsi asteapta vizitatorii în perioada 27-29 septembrie 2013, între orele 10:00 – 22:00, în incinta Polus Center Cluj!

Contact: Anca Stir
tel.: 0745-472.717
anca.stir@adshopcluj.ro
office.adshop@gmail.com

www.adshopcluj.ro

Acasa-de-la-A-la-Z 

Vizualizari: 1.518

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *