01.20.2022 23:57

Vila de vacanta in Thailanda construita in jurul unor formatiuni de roci naturale

Oferind vederi superbe la mare si o gradina retrasa cu formatiuni mari de roci naturale, Samujana Holiday Villa este un refugiu exotic in Thailanda. Resedința este un tratament in sine avand o pozitie privilegiata pe deal pentru contemplarea obiectivelor turistice vecine. Situat la doar cateva minute de Aeroportul International Samui si de plaje uimitoare aceasta este o evadare de vacanta.

architecture-ocean-villa

design-ocean-villa-2

design-ocean-villa-3

design-ocean-villa-4

exterior-ocean-villa

ocean-villa-2

Unele dintre caracteristicile acestei vile moderne includ o piscina cu apa sarata perfecta pentru ture de inot, o gradina retrasa, printre bolovani naturali spectaculosi, cu zona de gratar la piscina. Resedinta gazduieste trei dormitoare, ceea ce o face perfecta pentru excursii de familie.

ocean-villa-3

ocean-villa-4

ocean-villa-5

ocean-villa-6

In plus, oaspetii vor gasi aici un salon de televiziune, living in aer liber si o sala de mese cu vedere la piscina infinita si o bucatarie moderna echipata. O noapte pentru doua persoane la Villa Samujana  are un pret in jurul valorii de 700 dolari, dar costul depinde de sezon si numarul de nopti petrecute aici. Bucurati-va de vedere!

ocean-villa-8

ocean-villa-9

ocean-villa-17

ocean-villa-20

ocean-villa-21

ocean-villa-23

Sursa. 

Vizualizari: 2.322

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *