07.31.2021 3:17

Vara aceasta se poarta galben

Galbenul reprezinta vara in sine, razele soarelui, florile de pe camp si, in general, transmite o stare euforica menita sa ne inveseleasca atat psihicul, cat si locuinta.

In ceea ce priveste design-ul de interior, culoarea galben este usor de asortat cu alte nuante si poate fi abordata in orice incapere. Insa, foarte important este modul in care galbenul este integrat in locuinta, de la mobilier la finisaje si accesorii.

Galbenul are un puternic impact vizual si trebuie sa fiti atenti la „cantitatea” folosita. Galben pai, de exemplu, poate fi utilizat ca finisaj pentru peretii unui dormitor deoarece relaxeaza, insa galben-mustar este recomandat sa se regaseasca intr-o proportie mai mica, cum ar fi doar pe un singur perete sau in „pielea” unui singur obiect de mobilier.

Tot in cazul peretilor, puteti opta pentru tapet cu imprimeu floral in nuantele verii sau pentru un model realizat cu ajutorul unui sablon si a doua culori, dintre care una va fi cu siguranta galben.

In living si dormitor, vedeta acestui sezon isi face aparitia printr-o canapea aurie sau o lenjerie de pat in nuante solare. Accesoriile nu trebuie nici ele ignorate. Ele reprezinta cel mai simplu mod prin care iti poti decora interiorul, fara prea multe batai de cap si eforturi financiare.

Chiar si la exterior, pe terasa sau in gradina, galbenul este binevenit. Huse, fete de masa, felinare sau perne decorative, toate va stau la dispozitie pentru a crea un decor estival.

 

Sursa: casamea.ro 

Vizualizari: 2.222

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *