12.06.2021 2:08

United Business Center, cea mai noua cladire de birouri a Iulius Group

United Business Center, cea mai noua cladire de birouri a Iulius Group, se pregateste sa intre pe scena marilor proiecte de gen din Cluj. Este o cladire supla, cu un design memorabil, ce umple perfect locul de langa Iulius Parc.

 

united_business_center_tower_cluj-napoca_0

Cu o inaltime de 48 de metri, imobilul este alcatuit din demisol, parter, 10 etaje si un etaj tehnic, unde functioneaza centrala termica si de unde se coordoneaza instalatiile de aer conditionat. Spatiile de birouri oferite spre inchiriere de UBC raspund celor mai exigente cerinte in materie de amenajari interioare, o calitate deosebita a finisajelor si facilitati la cele mai inalte standarde.

img_5418_0

Turnul United Business Center este ocupat deja integral de doi chiriasi importanti: Genpact si Endava. Proiectul dezvolta un concept arhitectural nou, care se face remarcat prin grandoare, design modern si prin utilitatea complexa a spatiului.

photo_5_0

Edificarea cladirii a durat doar 10 luni. S-a construit in ritm alert, dar cu foarte mare presiune pe calitate. Fiecare palier este alcatuit din doua aripi. Miezul cladirii cuprinde lifturile si grupurile sanitare. La fiecare etaj exista un grup sanitar pentru persoanele cu dizabilitati, la fel, si accesul principal a fost cu grija customizat pentru aceste nevoi. Grupurile sanitare sunt finisate deosebit. Totul e comandat de senzori, atat iluminatul, cat si apa.

img_5477_0

Citeste tot articolul. 

Vizualizari: 1.812

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *