05.16.2022 18:13

Una din cele mai frumoase gradini

Aceasta gradina minunata este imaginata si realizata de peisagistul australiana Natha Burkett. Proiectul se numeste Equilibrium si a castigat medalia de aur la Festivalul International de Peisagistica si Amenajari Florale. Spre deosebire de gradinile traditionale, in care gasim o abundenta de plante, aici toate elemetele se regasesc intr-un echilibru perfect ce duce la un design minimalist si o simetrie placuta ochiului.

1-foc-de-tabara-pentru-gradina-mdoerna-minimalista

Focusul este pus pe platforma inalta din beton, inconjurata de un sant cu apa imbracat in mozaic gri si alimentat cu tasnitori. Platforma este de fapt o terasa moderna dotata cu un semineu minimalist.

lateralele terasei acoperite cu un gazon impecabil au umbrare decorative dintr-o specie de artari ornamentali plantati la distanta egala. Aleile ce inconjoara terasa sunt umbrite la randul lor cu o copertina din fier forjat si lemn. De jur imprejur troneaza un gard viu de aproape trei metri.

Trebuie sa fie foarte placut placut sa stai in serile de vara in jurul focului si al vegetatiei. Observati cum arhitectul foloseste elementele apa, foc si pamant intr-un mod armonios.

2-gradina-moderna-minimalista-Equilibrium-by-Nathan-Burkett

 

 

3-gradina-moderna-minimalista-amenajata-de-arhitectul-peisagist-Nathan-Burkett 4-alee-din-beton-contur-gradina-moderna-minimalista 5-masuta-si-doua-fotolii-pe-terasa-gradinii-Equilibrium-by-Nathan-Burkett 6-aranjamente-compozitii-florale-gradina-moderna-amenajata-de-Nathan-Burkett 7-gradina-moderna-Equilibrium-creata-de-arhitect-peisagist-Nathan-Burkett 9-banca-inzidita-din-beton-in-jurul-focului-de-tabara 10-canapele-masuta-si-fotolii-terasa-din-gradina-Equilibrium 11-cismele-din-care-curge-apa-in-santul-sapat-in-jurul-terasei 12-sant-cu-apa-placat-cu-mozaic-gri-contur-terasa-gradina-Equilibrium-Nathan-Burkett 13-aranjament-floral-compozitie-gradina-Equilibrium-by-Nathan-Burkett 15-alee-umbrita-de-o-copertina-suspendata-din-fier-forjat-si-lemn

Sursa. 

Vizualizari: 2.833

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *