01.28.2022 22:47

Un nou cartier exclusivist in Cluj-Napoca!

Dupa succesul de rasunet al ansamblului rezidential Terra Floresti, dezvoltatorul Terra Structures , parte a grupului de firme Terra, pregateste clujenilor o noua provocare.

La doar cateva minute de hipermarketul Real, se dezvolta un nou proiect marca Terra – Terra Gardens – un cartier cu circuit inchis, intr-o zona superba, in mijlocul naturii, care ofera clientilor cele mai moderne conditii de viata, stabilind astfel noi standarde pe piata imobiliara clujeana si nu numai.

Cine nu a auzit de Terra Floresti? Un concept spectaculos, unic si de succes, in cadrul caruia stilul de viata este total diferit fata de orice alta optiune din jurul Clujului.

Terra Gardens inseamna infrastructura! Terenul de 20 de hectare se infatiseaza in fata clientilor cu parcele bine proportionate, cu drumuri asfaltate, iluminat public pe timp de noapte, cu zone rezidentiale, zone de recreere si zone functionale. Toate utilitatile sunt aduse pe parcele: apa, gaz, curent, canalizare, telefonie si fibra optica.
Cartierul va fi inconjurat cu gard, respectand reteta cartierului de tip inchis, si nicio alta constructie nu se poate dezvolta in vecinatatea acestuia. Astfel, locuitorii vor beneficia, pe langa zona generoasa de verdeata din interior (nu mai putin de 4 hectare de spatii verzi) si de verdeata din exterior.

Terra Gardens inseamna respect fata de comunitate! In cadrul cartierului pot fi dezvoltate locuinte individuale, de tip duplex sau locuinte multifamiliale numai respectand normele stricte din cadrul Regulamentului cartierului, legate de regimul de inaltime, suprafata construita, distantele fata de vecini si fata de drumul de acces, arhitectura si peisagistica.
Practic, este eliminat din start riscul aparitiei in cadrul cartierului a unor constructii kitsch-oase, labartate sau suprainaltate.

Terra Gardens inseamna un moment de referinta pe piata imobiliara din Cluj-Napoca! Este locul de care te indragostesti inca de la prima vizita si te trezesti exclamand: „asa da!”.
Primele doua imobile multifamiliale vor fi finalizate la mijlocul lunii decembrie, oferind clientilor apartamente cu 1, 2, 3 si 4 camere finisate la cheie.

Caracteristici:

  • Constructiile sunt realizate din caramida Porotherm 38 si 30, cu izolatie de polistiren expandat de 10 cm si densitate 400;
  • Finisajele exterioare sunt de inalta clasa: Sto, Klinker si lemn;
  • Acoperis de tigla ceramica Italia, izolat cu vata minerala si inchis cu rigips dupa conturul interior;
  • 2 centrale termice pe gaz Hoval, de 70 kw fiecare, pentru fiecare corp de cladire;
  • Inaltimea interioara a apartementelor este de 3 metri;
  • Finisajele interioare cuprind: zugraveala monocroma, parchet laminat, gresie, faianta, obiecte sanitare in bai, usi interioare;
  • Balcoane finisate cu greso-granit Italia

 
Blitz Imobiliare este partenerul principal al grupului Terra in cadrul proiectului Terra Gardens!

Echipa Blitz Imobiliare

Blitz Imobiliare este o agentie imobiliara din Cluj Napoca ce ofera clientilor sai servicii  imobiliare integrate si o baza de date completa, cu oferte actualizate la zi: vanzari si inchirieri apartamente, case-vile, spatii comerciale, de birouri si industriale, terenuri. 

Vizualizari: 1.392
http://www.forstyll.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *