01.28.2022 22:57

Un mod inteligent de utilizare a spatiului intr-un apartament mic

Mini apartamentele cu suprafata totala de 20 sau de 30 de metri patrati sunt de obicei considerate prea mici pentru a fi confortabile si cumparatorii au tendinta de a le ignora doar din cauza acestui detaliu teoretic. Dar in ultima vreme am vazut numeroase exemple care contrazic acest fapt. Ele reusesc sa va ofere confortul necesar datorita solutiilor inteligente de depozitare si distributie.

 

29m-space-saving-apartment1

Un astfel de exemplu este acest apartament. Cu o suprafata de 20 de metri patrati, apartamentul pare mic, dar de fapt e destul de spatios. Este nevoie de ingeniozitate si profesionalism pentru a obtine un astfel de rezultat.

29m-space-saving-apartment2

Acest apartament special a fost reproiectat de un arhitect polonez, iar rezultatele sunt uimitoare. Apartamentul are plafoane destul de mari, astfel arhitectul a decis sa construiasca un pod si sa puna in baie si pe hol la nivelul inferior si un dormitor chiar deasupra lor.

29m-space-saving-apartment

Nu e chiar un dormitor, dar mai mult de o zona de dormit deschisa cu spatiu suficient pentru un pat. Cu toate acestea, este confortabil si primitor si, cel mai important face economie de spatiu. Bucataria, zona de lounge si sala de mese au fost combinate intr-un spatiu mare.

29m-space-saving-apartment3   29m-space-saving-apartment4

Design-ul ales este foarte simplu, cu mobilier functional si o paleta de culori care include alb și bej. Aceasta alegere de culori permite apartamentului sa se simtă luminos si deschis. Pentru a rezolva problema de depozitare, arhitectul a ales dulapuri dublu-inaltime de bucatarie si alte solutii inteligente, cum ar fi compartimentele de depozitare din scara.

29m-space-saving-apartment5    29m-space-saving-apartment6 

Vizualizari: 1.993

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *