01.20.2022 23:44

Un layout neobisnuit dar practic

Situat in Italia, acest apartament acopera o suprafata de 110 de metri patrati si acest lucru il face spatios. De obicei, nu este nevoie pentru un astfel de apartament a aiba un nivel in plus, cu toate acestea se potriveste cu modelul neobisnuit.

apartment-Italy-by-CON3STUDIO

apartment-Italy-by-CON3STUDIO-1

Apartamentul are un interior deschis si aerisit. Diferite functii în cadrul acestuia sunt separate fie prin pereti glisanti, pereti partialei sau structuri arcuite. Unul dintre cele mai interesante lucruri la aspect este faptul ca exista o zona suspendata similar cu un balcon cu vedere la zona de living. Este un mic spatiu in care proprietarii se pot relaxa, citi o carte sau a bea o ceasca de cafea in timp ce sunt la curent cu tot ce se intampla in camera de zi.

apartment-Italy-by-CON3STUDIO-2

apartment-Italy-by-CON3STUDIO-6

apartment-Italy-by-CON3STUDIO-7

apartment-Italy-by-CON3STUDIO-8

apartment-Italy-by-CON3STUDIO-9

apartment-Italy-by-CON3STUDIO-10

Zona de dormit este confortabila si intima, chiar daca acesta se deschide spre ceea ce pare a fi un hol sau un spatiu de salon. Cred ca cele doua spatii formeaza o singura zona. Peste acest golf de dormit nu exista un alt domeniu suspendat accesibil printr-o scara. Zona de bucatarie include un spatiu de luat masa si este proiectat pentru a fi aerisit si practic. Dupa cum puteti vedea aceast apartament este definit de simplitate, functionalitate si accesibilitate. Decorul este prietenos si linistitor, cu culori frumoase, dar simple si o serie interesanta de texturi.

apartment-Italy-by-CON3STUDIO-3

apartment-Italy-by-CON3STUDIO-4

apartment-Italy-by-CON3STUDIO-5 

Vizualizari: 1.627

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *