01.21.2022 0:11

Un fler modern intr-un apartament scandinav

Situat in Ostermalm, Suedia, acest apartament minunat are un interior specific caselor nordice. Este luminos si spatios, cu o suprafata totală de 91 de metri patrati. Apartamentul este situat intr-o cladire din 1898 ,pe colt. Acesta a fost recent renovat si are 3,5 camere.

nordic-small-apartment-light-design1

In interior, decorul este simplu si elegant. Peretii sunt de culoare alba, ferestrele sunt mari si, pentru ca este un apartament pe colt, exista o multime de lumina naturala ,iar tavanul inalt creste si mai mult spatiul in camere. In plus, balconul este o caracteristica foarte frumoasa, cu o priveliste si orientare buna.

nordic-small-apartment-light-design4

nordic-small-apartment-light-design9

nordic-small-apartment-light-design10

Apartamentul are podele din lemn care au fost vopsite în alb, ceea ce face camera sa luminoasa si aerisita. Bucataria este mare si primitoare, cu un decor bistro-ca. Acesta are doua ferestre mari si de elemente si aparate moderne. Dulapuri albe se potrivesc cu peretii si spatiile de lucru din piatra gri care sunt atat practice, cat si elegante.

nordic-small-apartment-light-design2

nordic-small-apartment-light-design3

Camera de zi este luminoasa si deschisa, cu trei ferestre inalte si un semineu frumos, care face sa fie  simti cald si primitor. Dormitorul matrimonial este, de asemenea, spatios si decorat in culori luminoase care dau un simt de hotel de lux , fara a parea prea rece.

nordic-small-apartment-light-design7

nordic-small-apartment-light-design8

Vizualizari: 1.864

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *