01.20.2022 23:51

Un apartament plin de farmec

Aceasta mansarda minunata este situata in Chelsea, intr-un condominiu frumos detinut Karim Rashid. Este un concierge de tip boutique, care include 44 de apartamente. Acesta dispune de un interior frumos, cu holuri recent renovate. Una dintre cele 44 de unitati este acesta mansarda. Ea are un total de 5 camere, inclusiv 2 dormitoare si 3 bai complete.

Karim-Rashid-condo-for-sell

Designul interior este modern si plin de farmec, dar simplu si elegant. Apartamentul are expunere catre sud-vest, cu vederi panoramice ale orasului. Ferestrele mari si peretii de sticla lasa lumina naturala inauntru, care duce la uninterior  luminos, aerisit si elegant. Mansarda dispune de un plan de etaj patrat. Acesta masoara aproximativ 42 metri x 42 metri si are o structura interna functionala.

Karim-Rashid-condo-for-sell1

Karim-Rashid-condo-for-sell2

Karim-Rashid-condo-for-sell3

In ceea ce pentru restul de decor interior, mansarda include, de asemenea, 12 difuzoare ascunse situate in plafon, lumini LED pe tavan de-a lungul, iluminat la etaj si o serie de alte detalii, cum ar fi un televizor in baie, spatii ascunse pentru depozitare.

Karim-Rashid-condo-for-sell4

Karim-Rashid-condo-for-sell5

Karim-Rashid-condo-for-sell6

Sursa. 

Vizualizari: 1.952

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *