01.20.2022 23:35

Un apartament foarte chic si artistic pe litoralul Marii Negre din Romania

Din cand in cand ne intalnim proiecte uimitoare in locuri neasteptate. Astazi, de exemplu, am dat peste acest apartament spectaculos. Este situat in orasul Constanta, in Romania. Acesta a fost proiectat de designerii de interior cu sediul la Bucuresti si arhitecti ReAct Now si se numeste apartament Hproject.

romanian-apartment-design

Apartamentul beneficiaza de o locatie minunata, pe coasta Marii Negre, dar aceasta este una dintre acele cazuri care par a fi mai putin importante din exterior. Este un apartament de lux si, dupa cum puteti vedea, acesta are un design interior foarte chic si foarte atragator. Scopul principal a fost de a crea un spatiu deschis, cu un simt continuu. Arhitectii au vrut sa utilizeze ca sursa de inspiratie coasta marii si peisajul din zona si sa-l traduca intr-un fel intr-un design interior frumos si modern.

romanian-apartment-design1 romanian-apartment-design2 romanian-apartment-design3 romanian-apartment-design6 romanian-apartment-design7

Albul a fost culoarea principal utilizata pentru acest proiect. Interiorul este foarte luminos si pereti sunt albi, tavanul si pardoseala il face sa para mai spatioas. Dar paleta de culori include, de asemenea, multe alte culori, dintre care cele mai multe sunt indraznete si vibrante. Un paravan de sticla separa spatiul. Ce este deosebit de interesant despre acest proiect este modul în care o schimbare continua de culori si reflectii pot fi observate atunci cand te deplasezi in interiorul acestui apartament. Acest lucru iti da o senzatie foarte dinamica. 

Vizualizari: 2.471

Comentarii (1):

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *