01.28.2022 23:18

Un apartament din Mardrid proapat renovat

Acesta este un apartament mic situat in Madrid, de numai 80 de metri patrati si apartine lui Beatriz Silveira, proprietar de magazin cu decoratiuni interioare. Renovarea nu a fost la fel de usoara cum era de asteptat. Faptul ca proprietarii aveau deja cunostinte in domeniul decoratiunilor interioare a fost de ajutor. Cu toate acestea, dimensiunile au fost o provocare.

80-sqm-Renovated-Madrid-Home10

Acum are un aspect luminos si spatios. Acesta include o fereastra mare, pereti albi si mobilier care au fost atent alese pentru a adauga stralucire camerei.

80-sqm-Renovated-Madrid-Home

80-sqm-Renovated-Madrid-Home1

80-sqm-Renovated-Madrid-Home3

Incaperea cu mai mare provocare sa dovedit a fi bucataria. Din moment ce toata casa a fost mica, bucataria trebuia sa fie si mai mica. Acest lucru a fost un inconvenient pentru proprietarul care a vrut ceva luminos si aerisit. In scopul acesta, bucataria a trebuit extinsa in sala de mese. Cele doua zone sunt separate printr-un perete partial. Extinderea bucatariei a permis crearea unui spatiu mult mai luminos, cu o multime de lumina naturala.

80-sqm-Renovated-Madrid-Home2

80-sqm-Renovated-Madrid-Home4

80-sqm-Renovated-Madrid-Home5

80-sqm-Renovated-Madrid-Home6

80-sqm-Renovated-Madrid-Home7

Exista stropi strategici de culoare care adauga o atingere frumoasa locului. Restul camerelor nu au avut nevoie de schimbari majore si au ramas, practic, aproape la fel. Cu toate acestea, decorul a avut nevoie de unele imbunatatiri. Casa trebuia sa aiba un aspect uniform si proprietarul a dorit un aspect luminos si aerisit. Pentru aceasta au fost alese piese simple, cu linii drepte si materiale simple.

80-sqm-Renovated-Madrid-Home8

80-sqm-Renovated-Madrid-Home9 

Vizualizari: 2.142
http://www.forstyll.ro/

Comentarii (1):

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *