01.21.2022 0:03

Transparenta si eleganta

Aceasta superba „Casa Albă”, se afla in La Rochelle, Franta si a fost renovata de catre Studio Pierre Antoine Compain. Numele acestei resedinte descrie cu exactitate interiorul. Principalul element care defineste aceasta casa este axa centrala, o zona separata din sticla care urca prin toate nivelurile cladirii la acoperis. Cu o fereastra mare pe acoperis, acest atrium central raspandeste lumina naturala in toata casa.

White_House_photo_Arthur_Pequin_1

Partitiile de sticla care reflecta lumina, combinata cu peretii albi aduc un sentiment de prospetime si face locul sa arate ordonat si curat. La parter se afla o bucatarie deschisa, care este mobilata in functie de restul spatiului, si o zona de living. Insula de bucatarie are o masa mica atasata la acesta si patru scaune de bar din jurul ei. Pardoseala de lemn sporeste sentimentul de spatiu cald, primitor.

Elegant-White-House-In-La-Rochelle-France1

Elegant-White-House-In-La-Rochelle-France-desk

Elegant-White-House-In-La-Rochelle-France-desk1

Elegant-White-House-In-La-Rochelle-France-Glass-Floor

Ultramodern-Residence-Design-Glass-Floor

Ultramodern-Residence-Design-reading-nook

White-House-residence

White-House-residence-kitchen

White-House-stairs

Daca te uiti cu atentie prin podea de sticla, vei descoperi o zona de birou si o sansa de a demonstra creativitatea, sau doar posibilitatea de a lucra de la domiciliu (in cazul in care locul de munca permite). Dupăa cum puteti vedea, biroul este in subsol si are ferestre din afara, dar este situat strategic in partea de sus a atriumului central si are acces la lumina naturala.Incepand cu primul nivel, o debara fuchsia lucioasa care acopera un zid intreg creeaza un contrast indraznet, evocand lux in acelasi timp.

Elegant-White-House-In-La-Rochelle-France-spiral-staircase

Ultramodern-Residence-Design

Vizualizari: 1.648

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *