10.27.2021 3:42

Traditionalul se impleteste cu modernul intr-o casa de lemn

Chiar daca lemnul este principalul material folosit la ridicarea locuintei din imagine, arhitectura sa, precum si stilul de amenajare din interior nu te trimite cu gandul neaparat la o cabanuta de vacanta, ci mai degraba la un camin modern, eco-friendly.

Interiorul este cat se poate de eclectic, si nicidecum rustic cum era de asteptat. De fapt, au fost imprumutate diverse elemente din fiecare stil in parte, materiale si texturi inedite care impreuna formeaza o imagine de ansamblu autentica.

Insa, partea cea mai frumoasa a camerei de zi este fereastra ampla care tine practic locul unui perete, oferind o panorama superba catre marea de verdeata.

Trecand catre bucatarie, modernul se implesteste cu traditionalul prin alaturarea corpurilor de mobilier negru si a covorului de un rosu aprins, decorat cu motive traditionale. Un constrast puternic care aduce originalitate unei amenajari cu tendinte rustice.

Dormitorul este cat se poate de simplu, lemnul fiind prezent la nivelul peretilor si tavanului, inclusiv al accesoriilor cum ar fi „trofeul” suspendat la capatul patului.

Sursa: casamea.ro 

Vizualizari: 1.796

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *