10.27.2021 3:04

Top 4 Baterii pentru bucatarie elegante, care va fac viata mai usoara

Sunteti in cautare pentru robinete moderne de bucatarie, probabil, pentru a actualiza bucataria sau pentru a crea o senzatie de chic? Toate colectiile de robinete de la diferite branduri, acesta poate fi cu adevarat coplesitoare deoarece nu vei sti de unde sa incepi. In acest articol, va vom arata cele mai recente robinete moderne de bucatarie care va vor  usura munca din bucatarie.

Vreau sa incep acest top cu cele mai recente robinet semiautomate de KWC, care dispun de tehnologia touch, care a fost conceputa pentru utilizarea in bucatarii. Robinetul dispune de trei butoane touch: albastru- apa rece, portocaliu- apa calda, rosu- apa fierbinte.


Robinet Nomos vine de la compania italiana Fima Carlo Frattini si dispune de mecanica, electronica, la care se adauga confort si comoditate.Puteti regla cantitatea de apa, presiunea si, de asemenea, temperatura.

Aquabrass lansat ISpray electronic de bucatarie. ISpray este un robinet care are un pad de control soft-touch, care va permite sa controlati fluxul de apa si  temperatura. Indicatori cu LED-uri care va permite sa stiti temperatura apei. ISpray este disponibil in crom.

Imi place acest Robinet din Delta numit Pilar pull-down, deoarece folosind tehnologia ToucH2O, apa poate fi pornit sau oprit prin atingerea oriunde pe spout. Pilar vertical dispune de un mare arc teava are un design inspirat de tehnologie si natura. 

Vizualizari: 2.200

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *