07.31.2021 3:10

Târg de Imobiliare, Constructii si Amenajari la Polus Center Cluj

Clujenii sunt asteptati la Polus Center Cluj la Târgul de Imobiliare, Constructii si Amenajari în weekendul 18 -20 Septembrie 2015

Dupa luni de speculatii despre piata imobiliara locala, dupa nenumarate stiri legate de cresterea preturilor la imobile, urmeaza un weekend în care clujenii se pot informa corect si concret despre aspectele achizitionarii unei locuinte.

Weekendul 18 -20 septembrie 2015, aduce la Polus Center Cluj, a VI-a editie a Târgului “Acasa de la A la Z” – Targ de Imobiliare, Constructii si Amenajari.

Expozantii sunt firme de top din domeniul imobiliarelor si a amenajarilor interioare. Astfel, printre cei prezenti se numara urmatorii dezvoltatori si proiectele lor:

– Sophia Residence

– Marina Residence

– Green Residence Floresti

– Ansamblul Intens Floresti

– Harmony Homes

– Evo Concept Floresti

– Somesul Cald Productie SRL

– GP Construct

– Studium Green

– Coldwell Banker Transilvania

– PLV Invest

De asemenea, gama imobiliarelor scoase la vânzare este completata de firmele care ofera solutii de amenajare, electrocasnice de toate felurile, mobilier, dar si sisteme de încalzire ecologice:

– EcoInstal IT Consult – pompe de caldura

– Zetam si saltele bio

– Rainbow Force  – aspiratoare

– Premium – Electrocasnice

– Hot Spring – Jacuzzi

– Fenster Bistrita

Segmentul de cladire verde si sisteme de energie regenerabila este mai prezent ca niciodata la aceasta editie, mai ales datorita partenerului principal al evenimentului, firma Eco Instal IT Consult, firma producatoare de pompe de caldura.

Vizitatorii Târgului vor gasi o oferta variata de imobile, preturi începând de la 500 euro/mp si locuinte în zone din cele mai diverse ale Clujului.

Iar solutiile de creditare nu lipsesc, segmentul banci este completat de Banca Transilvania care propune celor prezenti credite de investitii imobiliare si cardurile de cumparaturi STAR.

“Anul 2015 a adus un val nou de constructii rezidentiale, dar si industriale, în judetul Cluj, prin urmare consideram ca pentru asemenea oferta si cererea e pe masura. Târgul “(A)casa de la A la Z” aduce aceasta oferta direct în fata clujenilor interesati sa achizitioneze sau sa construiasca locuinta dorita. Încercam sa aducem într-un singur loc majoritatea propunerilor de locuinte din oras, într-un concept de eveniment care deja începe sa fie din ce în ce mai cunoscut.” au declarat organizatorii.

Târgul de imobiliare, constructii si amenajari “(A)casa de la A la Z” este la a VI-a editie si va avea loc în perioada 18-20 Septembrie 2015, în zona de foodcourt, la Polus Center Cluj.

Orele de vizitare sunt: 10:00 – 22:00, iar intrarea este libera.

Acasa-de-la-A-la-Z

Contact
office@adshopcluj.ro
office.adshop@gmail.com 

Vizualizari: 2.549
http://www.forstyll.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *