12.06.2021 2:41

Tapetul cu dungi, o alegere inspirata

Tapetul este mereu o solutie buna, iar varianta de tapet cu dungi este alegerea indrazneata care iti va schimba complet camera in care este folosit.
Iata cateva idei si un mod de abordare parctica pentru a pune in valoare aceasta idee de tapet cu dungi.
– Poti sa folosesti tapet cu dungi in camerele jose, daca dungile sunt vericale pentru ca vor iluzia unui tavan mai inalt.
– Poti imbraca un singur perete, iar ceilalti sa-i lasi intr-o culoare neutra – alb de preferat sau sa folosesti una din nunatele tapetului. Mai intai aplici tapetul apoi se zugraveste
– Tapetul cu dungi poate fi combinat cu un alt perete tapetat cu un tapet intr-una din culorile prezente in dungi cu motive florale stilizate. Este o abordare buna pentru camere mari si luminoase.
– Tapetul cu dungi poate fi foarte bine pus in valoare de o bordura alba sau colorata in una din nuantele tapetului.
– Acest gen de tapet este ideal pentru camere de zi, este perfect pentru holuri – unde poti sa dai dovada de maxima indrazneala si sa folosesti tapet cu dungi orizontale, si este mereu o solutie interesanta pentru dormitor, mai ales pentru peretele de la capul patului.
– Tapetul cu dungi se asociaza bine cu parchet din lemn si mobila in stil minmalist.
– Dungi in nuante de galben, mustar si ocru, in combinatie cu un parchet maro inchis dau tot un efect vesel, dar mai sobru, iar dungile rosii, combinate cu galben si lila si o pardoseala inchisa la culoare au un efect opulent. Pe o baza monocolora, alba de exemplu, (atat pardoseala cat si peretii), poti opta pentru un tapet in dungi subtiri si culori vii. ♦ Efectul este unul tineresc, vesel si animat. Tapetul se poate asorta in acest caz cu mobilier minimalist cu linii suple si simple.
– Daca mergi pe un tapet cu dungi trebuie sa alegi dungi de o latime in acord cu decorul. Dungile late se potrivesc in camere mai mici, in timp ce dungile subtiri sunt preferate in camere mari unde spatiul este in exces. Exista zeci de modele de tapet, variaza nu doar modelul si culoarea, dar si materialele din care este acesta realizat, iar calitatea acestuia este esentiala pentru nota generala pe care o va avea camera.
– Tapetul cu dungi orizontale este mult mai greu de lipit pe perete, pentru ca trebuie sa se imbine perfect.

 

Bedroom-Decorating-Ideas-with-Stripes-Wallpaper

interior-design-bedroom-stripes

Lavish-Bedroom-Design-with-Stripes-Wallpaper-Decor

zY-OfIFOHo9l

 

Sursa. 

Vizualizari: 2.859

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *