01.20.2022 22:55

Tabureti crosetati pentru un interior elegant

Taburetii tricotati sunt foarte interesanti, deoarece acestia sunt simpli si versatili si au intotdeauna un aspect dragut. Ei nu sunt parte a unui stil specific acest lucru permitand sa fie inclusi intr-o varietate de diferite decoruri. Ei arata frumos in camere de zi si se pot amesteca sau pot fi utilizati ca piese de accent pentru a crea puncte focale.

contemporary-living-room-knitted-red-pouf

Un taburet colorat tricotat poate face un frumos si elegant, punct focal intr-o camera de zi neutra, cum ar fi aceasta. Acesta se singularizeaza prin culoare si forma, dar are, de asemenea, un accent potrivit imprastiate decorului. Rezultatul este un decor curata si elegant.

striped-rug-grey-knitted-pouf

under-stair-sofa

white-room-bold-knitted-pouf

Chiar daca poufs sunt adesea parte din decorul camerei de zi, dat fiind moliciunea lor si forma prietenoasa, merg minunat pentru dormitor. Aproape dispare in covor si pare ca o completare perfecta pentru decor.

kids-room-design

Uneori, o piesa poate iesi in evidenta  chiar si atunci cand pare sa amestece in decor. De exemplu, aceasta camera minimalista, stilul de viata contemporan are mobilier foarte putin si elemente decorative iar acest lucru permite doua pufuri tricotate pentru a deveni piese de accent, chiar daca culoarea lor le face aproape sa dispara in covorul gri.

grey-living-room2

modern-living-room-red-knitted-pouds

open-space-dining-room

white-room-bold-knitted-pouf

Vizualizari: 5.486

Comentarii (2):

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *