12.06.2021 2:28

Surplusul de apa in constructii.

Apartamente, case, hale, depozite toate au n componenta lor sape, tencuieli sau glet ce inglobeaza foarte multa apa.

Surplusul de apa in constructii.

Surplusul de apa din tencuieli si sape. Uscarea constructiilor.

Odata cu ncalzirea vremii, se reiau lucrarile la constructii. Apartamente, case, hale, depozite toate au n componenta lor sape, tencuieli sau glet. Aceste elemente nglobeaza o cantitate mare de apa, surplusul trebuie eliminat pentru a nu provoca degradari finisajelor locuintei si pentru a putea garanta continuarea constructiei.

Cel mai eficient mod de a usca o cladire este utilizarea dezumidificatoarelor profesionale, singurele capabile sa extraga apa in exces din elementele unei constructii. Procesul de dezumidificare se desfasoara cu cte un dezumidificator n fiecare ncapere, n functie de dimensiunile ncaperilor, aparatul trebuie ales cu atentie pentru a usca constructia ct mai eficient. De pe 100 m2, extragem peste 500 litri de apa.

Un dezumidificator industrial functioneaza non stop luni de zile, avnd piese componente de calitate si puterea necesara sa usuce orice ncapere afectata de umezeala, fie ca este vorba de constructii noi, de hale, depozite, pivnite, subsoluri, sau ca este vorba de a mentine un nivel controlat al umiditatii n muzee, arhive sau crame.

Soldec va pune la dispozitie servicii de nchiriere sau vnzare a dezumidificatoarelor de orice capacitate, daca doriti sa uscati o ncapere de 10 m2 sau o hala de mii de m2, masuratori ale umiditatii n sape, tencuieli, piatra sau orice alt element al constructiei si n aer, cu echipamente profesionale si precise, nchirieri tunuri de caldura si aeroterme. n urma procesului de dezumidificare va garantam ca montarea parchetului se va aplica pe o sapa perfecta din punct de vedere al umiditatii.

Punem la dispozitia clientilor nostri toata experienta acumulata n ani de zile pe santiere, seriozitate si servicii de calitate la preturi accesibile. Puteti conta pe calitatea oferita de furnizorul nostru WD Austria, partener renumit n Europa pentru utilajele de dezumidificare si umidificare.
Va oferim dezumidificatoare si centrale de tratare a aerului pentru piscine de interior, de orice capacitate, montaj si calcule tehnice pentru alegerea modelului potrivit.

Investitia n dezumidificare reprezinta investitia n finisajele locuintei dumneavoastra si trebuie luata n calcul nca din faza de proiect, fiind de ajutor att beneficiarului ct si constructorului care si poate grabi lucrarile. Va putem fi de folos att cu sfaturi practice legate de dezumidificare ct si cu servicii de vnzare sau nchiriere a dezumidificatoarelor profesionale.

S.C. SOLDEC S.R.L.
RO-400254 Cluj-Napoca
Str. Octavian Goga nr. 29
tel: 0740 775 696
tel/fax: 0264 588 322
fax: 0364 814 537
e-mail: info@dezumidificare.ro
www.dezumidificare.ro

 

Vizualizari: 1.102
http://www.forstyll.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *