01.20.2022 22:57

Suprafata mica, design grandios

Ceea ce ii atrage pe multi oameni la orasele mari este energia lor, diversitatea lor, dorinta lor continua pentru viata. Pentru cei dintre voi care au ales sa-si faca casa intr-o zona metropolitana, sunt sanse sa traiti intr-un spatiu mai mic decat cei care locuiesc in afara  orasului. Merita compromisul pentru multi, fiind aproape de toate, cum ar fi magazine si restaurante, precum si inima orasului, un apartament mai mic are provocarile lui. Mai putin spatiu nu inseamna un sacrificiu de  stil.

poland-studio-bedroom

Haideti sa vedem acest apartament din Polonia. Are o suprafata de  34 de metri patrati (sau aproximativ 300 de metri patrati), care valorifica complet fiecare centimetru patrat. Si mai putin spatiu cu care sa lucrezi, pur si simplu se traduce intr-o mai mare atentie acordata detaliilor care conteaza cel mai mult.

poland-studio-bedroom-corner-sliding-walls

poland-studio-living-room

poland-studio-living-room-mirrored-wall

poland-studio-tv-wall-cabinet

Probabil primul lucru pe care am observat la intrarea in acest apartament mic sunt peretii oglinda, gravati cu copaci. Aceste ziduri reflecta lumina si sa ofere unele detalii artistice vizuale la spatiul, ajutând la iluminarea camerei.

poland-studio-bathroom

poland-studio-bathroom-view

poland-studio-kitchen

poland-studio-kitchen1

poland-studio-kitchen2

Vizualizari: 1.869
http://www.forstyll.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *