12.06.2021 2:10

Stil eclectic-modern

 

Acesta casa are tot ceea ce cautam spatiu, aer proaspat de la tara si o multime de potential de a creea medil perfect pentru un camin in final.

 

holly7

holly10

A urmat o renovare la scara completa , si lumina naturala a fost principala prioritate. Nancy, designerul, a fost intotdeauna atrasa de interioarele scandinave luminoase, in care lumina naturala joaca un rol crucial in domiciliu pentru locuitorilor sai. Chiar si atunci cand zilele vor fi intunecate, casa va fi un loc vesel. Cu ajutorul unui arhitect, au refacut camera de zi, bucataria si sala de mese combinate pentru a maximiza lumina naturala. Pentru a realiza acest lucru, o sectiune de acoperis si perete exterior al casei a fost indepartat si inlocuit cu o fereastra de sticla incadrata de otel care urmeaza conturul casei. Rezultatul ofera o calitate cu efect de sera exteriorului casei, dar lumina care inunda spatiul este de neegalat. Usile glisante din sticla care se afla pe lungimea casei, cu iesire la terasa sunt gandite pentru a deschide spatiul si a lasa aerul sa intre. Cu vedere la fermele invecinate terasa parca face parte din living in timpul verii.

hollyout1

hollyout4

hollyout5

Nancy este atrasa de un mix de stiluri moderne, pe care le combina perfect pe fundalul casei proaspat renovat. Peretii albi pictati si podelele de stejar formeaza panza pe care ea a insuflat sentimentul eclectic de stil. Am vrut sa creez o casa plina de bucurie in care familia si prietenii se simta bineveniti, calda si plina de energie, spune ea.

holly4

holly5

holly6

holly11

holly14

holly15

holly16

holly21

 

Vizualizari: 2.100
http://www.forstyll.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *