01.20.2022 23:33

Spatiu deschis intr-un apartament modern

Incercarea de a gasi echilibrul perfect intre domiciliu stil, confort si eleganta de ultima ora a fost o provocare pentru designeri de cand au inceput renovarea interioara.

interior-modern-apartment-Brazil

Acest mic apartament in cartierul Copacabana (Rio de Janeiro), detinut de un avocat tanar este un plus minunat la portofoliul lor: spatii deschise nu sunt o solutie preferata pe piata braziliana, iar acest apartament mic nu a avut mult loc pentru subdiviziuni, asa ca a trebuit sa se gandeasca la lumina si raspunsuri non-intruzive. Am integrat bucataria in camera de zi, deschiderea principalelor spatii la intrare , au explicat arhitectii.

modern-apartment-Brazil-3

modern-apartment-Brazil-6

modern-apartment-Brazil-7

modern-apartment-Brazil-8

Tavanul din sticla alba si mobilierul alb dau o ambianta curata peretelui colorat geometric cu tapet in zona de luat masa. Standul din camera de zi este realizat din ipsos, ca urmare a integrarii podelei care se raspandeste peste tot spatiul cu o sipca de lemn texturata. Intre living si camera se afla un foarte interesant divizor fagure retractabil si foarte versatil. Aceasta solutie a permis proiectantilor sa integreze aceste doua spatii si dea intimitate atunci cand este nevoie, de asemenea, oferind televizorului o dubla functie, deoarece se poate vedea de oriunde.

modern-apartment-Brazil-12

modern-apartment-Brazil-kitchen-1

modern-apartment-Brazil-kitchen-2

the-bathroom

 

Vizualizari: 1.952

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *