10.20.2021 22:17

Situatia statistica a serviciilor furnizate de Oficiul de Cadastru Cluj

Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Cluj inregistreaza in primele opt luni ale anului o crestere cu 21% a numarului total de cereri inregistrate si cu 56% a numarului de operatiuni solicitate din partea publicului tinta fata de acceeasi perioada a anului trecut, precum si cresterea cu 38% la numarul de cereri si cu 79% la numarul de operatiuni solicitate din partea publicului, fata de aceeasi perioada a anului 2012.

In ceea ce priveste media numarului de cereri/zi inregistrate in registrul General de Intrare, acesta a crescut cu 23% fata de primele opt luni ale anului 2013 si cu 42% fata de aceeasi perioada din 2012.

Situatia serviciilor OCPI Cluj pentru luna august 2014 in comparatie cu luna august 2013

Oficiul de Cadastru Cluj inregistreaza in luna august 2014, la serviciile mixte de cadastru si publicitate imobiliara o crestere cu 4% a numarului de prima inscriere a terenurilor si cu 73% a operatiunilor de inscriere a constructiilor, fata de aceeasi luna a anului trecut.

Serviciul de Publicitate Imobiliara din cadrul Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara Cluj, fata de luna august 2013, a inregistrat in luna august a.c. o crestere de 32% la numarul de extrase pentru informare, cu 11% la inscrierea tranzactiilor imobiliare in cartea funciara. Scaderi s-au inregistrat si la numarul de extrase pentru autentificare cu 1% si la inscrierea ipotecilor/privilegiilor cu 17%.

Serviciul de Cadastru Cluj inregistreaza in luna august a.c., fata de august 2013, o crestere cu 50% la numarul de titluri de proprietate emise si o scadere cu 18% la numarul de lucrari de specialitate.

Situatia comparativa a serviciilor furnizate de OCPI Cluj pentru lunile august/iulie 2014

Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Cluj inregistreaza in cazul serviciilor mixte, de cadastru si publicitate imobiliara, o crestere cu 31% a numarului de operatiuni de prima inscriere a terenurilor in cartea funciara si o scadere de 12% a numarului de inscrieri a constructiilor in luna august fata de iulie a.c.

Serviciul de Publicitate Imobiliara inregistreaza luna august 2014 fata de luna iulie 2014, scaderea numarului de extrase pentru informare cu 14%, a numarului de extrase pentru autentificare cu 14%,a numarului de tranzactii imobiliare cu 3% si a numarului de inscrieri ipotecilor/privilegiilor in cartea funciara cu 17% .

In ceea ce priveste operatiunile efectuate de Serviciul Cadastru, fata de luna precedenta, numarul lucrarilor de specialitate a scazut cu 40%, iar numarul titlurilor de proprietate emise cu 18%.

Situatia serviciilor OCPI Cluj pentru primele 8 luni ale anului 2014, in comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut

In primele opt luni ale anului 2014, OCPI Cluj a inregistrat, fata de aceeasi perioada a anului trecut, in cazul serviciilor mixte de cadastru si publicitate imobiliara, o crestere cu 48% a numarului de cereri de inscriere a constructiilor si cu 11% a numarului operatiunilor de prima inscriere a terenurilor in cartea funciara.

In perioada ianuarie-august 2014, fata de aceeasi perioada anului trecut, s-a inregistrat o crestere cu 34% la numarul de extrase pentru informare, cu 6% la numarul de extrase pentru autentificare, cu 8% la numarul operatiunilor de inscriere a tranzactiilor imobiliare si cu 1% la numarul de inscrieri a ipotecilor/privilegiilor.

In cazul operatiunilor de cadastru, oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Cluj a inregistrat cresterea cu 6% a numarului de lucrari de specialitate si scaderea cu 87% a numarului de titluri de proprietate emise in primele opt luni ale anului curent fata de aceeasi perioada a anului trecut.

asigurare-1024x786 

Vizualizari: 1.988
http://www.forstyll.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *