10.27.2021 3:02

Sistemele de incalzire pe baza de fibra de carbon, economice si eficiente

In ultimii ani, sistemele de incalzire pe baza de fibra de carbon au capatat o raspandire extrem de larga gratie caracteristicilor lor si performantelor greu de egalat.

In mod instinctiv, suntem tentati sa spunem ca incalzirea casei pe baza de curent electric este o metoda costisitoare si destul de putin eficienta. Noile produse aparute pe piata au ajuns sa contrazica aceste teorii, asigurand economie si conditii de comoditate maxima in exploatare. Sistemul revolutionar se bazeaza pe tehnologia fibrelor de carbon care pot fi montate in plasme termice, in pardoseala sau in instalatii complexe care permit degivrarea unor suprafete exterioare de mari dimensiuni, cu consturi ce nu au rival.

Plasmele termice cu fibra de carbon pot lua forme dintre cele mai variate si se potrivesc perfect oricarui ambient, astfel ca banalul calorifer greu de mascat tinde sa devina un obiect extrem de demodat pentru un design interior modern. Aceste corpuri de incalzire pot intruchipa plasme, pereti despartitori cu aspect futurist sau chiar oglinzi. Display-ul digital cu butoane de comanda permite reglarea temperaturii corpurilor de incalzit.

Citeste articolul integral pe casamea.ro 

Vizualizari: 1.890

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *