10.20.2021 23:54

Sisteme moderne pentru mobilierul de bucatarie

Mobila de bucatarie trebuie gandita eficient si ergonomic pentru ca procesul de preparare a mancarii sa decurga cat mai lin iar ordonarea ustensilelor sa fie o joaca. In bucatariile mici importanta ergonomiei este si mai mare daca se doreste un spatiu aerisit, confortabil si degajat. Pentru asta au fost inventate tot felul de sisteme ca sa valorifice la maxim fiecare centimentru: sertare verticale, rafturi rotative pentru dulapurile de colt, tocatoare si mese retractabile.

 

Sisteme rotative si pliante pentru dulapurile de colt – garniturile de mobilier in forma de L sunt spatioasa dar si incomod. Pentru aceasta problema au fost inventate rafturile rotative extractabile si pliante care ofera posibilitatea organizarii eficiente a dulapurilor dar si accesarea usoara a vaselor.

1-dulap-extractabil-cu-rafturi-mobila-colt-bucatarie

2-rafturi-extractabile-din-plastic-pentru-dulapuri-pe-colt-bucatarie

3-sistem-rafturi-extractabile-pentru-dulapuri-colt-mobila-bucatarie

Sertarele verticale sau coloanele extractabile pentru sticle – sunt comode si utile, inguste pana la 15 cm acestea au fost concepute pentru depozitarea sticlelor de ulei, pungi cu faina, orez, sare dar si pentru recipientele cu detergenti folosite in bucatarie.

9-coloana-extractabila-de-latimea-unei-usi-dulap-mobila-bucatarie10-coloana-extractabila-sertar-vertical-mobila-bucatarie

Mese, tocatoare si alte elemente extractabile ideale pentru bucatariile mici –  sertare prevazute cu tocatoare de lemn, mese si chiar si mese de calcat.  Pe langa sertarele si corpurile rotative exista si alte elemente extractabile care au fost gandite spre organizarea eficienta a spatiului si degajarea bucatariei.

5-sertar-ingust-pentru-ustensile-si-ingrediente-integrat-sub-plita

6-sertare-de-condimente-si-ustensile-de-gatit-pentru-spatiul-de-sub-plita

7-sertar-pentru-tavi-si-tigai-pentru-spatiul-de-sub-cuptor

8-sertar-pentru-tavi-si-tigai-sub-cuptorul-din-bucatarie

13-tocator-din-lemn-integrat-in-sertar-bucatarie

14-tocator-din-lemn-integrat-sub-blat-bucatarie-in-interiorul-unui-sertar

15-masa-de-calcat-extractabila-integrata-in-mobila-de-bucatarie

Sursa. 

Vizualizari: 4.855
http://www.forstyll.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *