11.28.2021 14:11

Sistem electric de încalzire în pardoseala

Va propuneti sa renovati si sa schimbati gresia sau parchetul? E momentul ideal pentru instalarea unui sistem electric de încalzire în pardoseala

Este aproape imposibil sa ne imaginam viata noastre de zi cu zi fara dispozitivele electrice care ne ofera atât de multe facilitati si confort de viata. Unul dintre componentele confortului de care ne bucuram, fara sa îi constientizam cu adevarat importanta, este temperatura din casele noastre.

Ne-am obisnuit ca radiatoarele din camere sa ne încalzeasca încaperile si, daca e nevoie sa ne protejam picioarele de podeaua rece cu sosete groase sau papuci calduroase. Exista însa posibilitatea de a aduce în casele noastre un sistem electric de încalzire în pardoseala de confort. Acum ne putem bucura de temperatura dorita, în modul cel mai economic si usor de utilizat, si, de asemenea, sa redescoperim placerea de a umbla desculti în casele noastre. si stim cu totii ca mersul descult, este pur si simplu natural si sanatos.Sistemele electrice de încalzire prin pardoseala sunt alegerea naturala pentru noile proiecte de case moderne, dar sunt, de asemenea, solutia perfecta atunci când dorim îmbunatasirea confortului din case, odata cu renovarea acestora.

Solutiile extra subtiri

Pentru a nu îngrosa prea mult stratul de pardosea, producatorii au dezvoltat solutii speciale, sub forma covoraselor de încalzire (de exemplu, DEVIheat, ECheat) care au o grosime de doar 2,5 mm, si pot fi instalate direct în adezivul pentru gresie, chiar peste stratul vechi de pardoseala. Se face instala acest rapid si usor. Datorita timpului scurt de uscare, economisiti timp si banii, si evident, se evita disconfortul creat de nevoia de a îndeparta stratul vechi de podea.

Devi

Despre Devi

Producatorul Danfoss al sistemelor DEVI este lider european în domeniul sistemelor de încalzire electrica prin pardoseala si în domeniul sistemelor exterioare pentru topirea ghetii si zapezii – pozitie pe care o ocupa datorita interesului pentru sistemele avansate, fabricate în cele mai avansate centre mondiale de competenta pentru încalzirea prin pardoseala. 

Vizualizari: 1.482

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *